Rias Gremory 2 600 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 (edytowane) Cześć. Można by powiększyć dzienny limit przyznawania pozytywnych ocen? Nie wiem na ile jest w tej chwili ustawiony (wydaje mi się koło 10, może mniej). Ogólnie jest to trochę wkurzające, ponieważ dużo się na forum dzieje rzeczy, za które należy się +, a tu lipton bo już dałeś ten limit i musisz czekać... Co sądzicie o powiększeniu tego limitu? @Dark Z Rises uważam dokładnie tak samo. 20 by wystarczyło. Edytowane 27 Grudnia 2014 przez Rias Gremory 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Jestem za, osobiście uważam ze 20 like per day (20 lajkow na dzień) byłoby wystarczająco, uważam że powinno się zrobić głosowanie, niech użytkownicy zadecydują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 (edytowane) Zamiast reputacji powinno znajdować właśnie taki znaczek ile mamy + do wykorzystania a reputacje i tak znajdziemy w profilu Chodzi mi o to : co wy na to? Edytowane 27 Grudnia 2014 przez -_- Nie, dla mnie to głupota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 (edytowane) @Up Według mnie ilość lajków, którą posiadamy jest ważniejsza niż ilość, którą możemy rozdać, choć też mogłaby być o tym stosowna informacja. Zwiększenie limitu do 15-20 byłoby idealne choć przyznam.. przez ostatni okres nie często sięgnąłem 10 Edytowane 29 Grudnia 2014 przez S}{aDoW 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaQ 4k4 B!Nl4DEN 34 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Jestem jak najbardziej za. Wiele osób zaskakuje mnie na forum swoją kreatywnością, należy im się za to lajk a niestety mam limit i nie mogę im chociaż jakoś wynagrodzić ich chęci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 za dużo to nie zdrowo Później kazdy bedzie bezsensownie rozdawał 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 (edytowane) Dokładnie, ja bym zostawił tak jak jest, ja nawet i 10 lajków dziennie nie rozdaje, już nie pamiętam kiedy tyle dałem, chociaż jako moderator chyba mogę nawet więcej niż 10. Będzie bezsensowne dawanie lajków, jak dla mnie odpada. P.S: Możecie poczekac jeden dzień i nagrodzic tą osobę jeden dzień później, dla mnie żaden problem. Bo jeśli nawet -_- zmieni ilośc załóżmy do 15, to potem 15 wam będzie za mało.. Edytowane 29 Grudnia 2014 przez Fakel 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 909 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Wydaje mi się, że przy takiej aktywności na forum 10 lajków to dużo. Jeżeli aktywność na forum się powiększy, to pomyślę o zwiększeniu tego limitu, teraz tak naprawdę te 10 lajków rozdaje może z 10 osób na forum 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi