Jump to content

Ograniczenie pozytywnych ocen na jeden dzień.

Rias Gremory

Recommended Posts

Cześć.

Można by powiększyć dzienny limit przyznawania pozytywnych ocen? Nie wiem na ile jest w tej chwili ustawiony (wydaje mi się koło 10, może mniej). Ogólnie jest to trochę wkurzające, ponieważ dużo się na forum dzieje rzeczy, za które należy się +, a tu lipton bo już dałeś ten limit i musisz czekać...

Co sądzicie o powiększeniu tego limitu?

@Dark Z Rises uważam dokładnie tak samo. 20 by wystarczyło.

Edited by Rias Gremory
  • Like 1

Jestem za, osobiście uważam ze 20 like per day (20 lajkow na dzień) byłoby wystarczająco, uważam że powinno się zrobić głosowanie, niech użytkownicy zadecydują.

Zamiast reputacji powinno znajdować właśnie taki  znaczek ile mamy + do wykorzystania

a reputacje i tak znajdziemy w profilu

Chodzi mi o to :  18167309253517888477.png

co wy na to?

Edited by -_-
Nie, dla mnie to głupota

@Up

Według mnie ilość lajków, którą posiadamy jest ważniejsza niż ilość, którą możemy rozdać, choć też mogłaby być o tym stosowna informacja.

Zwiększenie limitu do 15-20 byłoby idealne choć przyznam.. przez ostatni okres nie często sięgnąłem 10 :)

Edited by S}{aDoW
  • Like 1

Dokładnie, ja bym zostawił tak jak jest, ja nawet i 10 lajków dziennie nie rozdaje, już nie pamiętam kiedy tyle dałem, chociaż jako moderator chyba mogę nawet więcej niż 10. Będzie bezsensowne dawanie lajków, jak dla mnie odpada.

P.S: Możecie poczekac jeden dzień i nagrodzic tą osobę jeden dzień później, dla mnie żaden problem. Bo jeśli nawet -_- zmieni ilośc załóżmy do 15, to potem 15 wam będzie za mało..

Edited by Fakel
  • Like 1

• Root

Wydaje mi się, że przy takiej aktywności na forum 10 lajków to dużo.

Jeżeli aktywność na forum się powiększy, to pomyślę o zwiększeniu tego limitu, teraz tak naprawdę te 10 lajków rozdaje może z 10 osób na forum

• Like 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy