Senrox 869 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 (edytowane) Witam, chciałbym podsumować rok który dobiega końca czyli rok 2014, w tym potrzebna mi jest jednak wasza pomoc Wybieramy osoby które zrobiły najwięcej/były najbardziej pomocne/itp Administrator:-_-RybakGlobal Moderator:DamianKrypton Moderator: FakelnaxiuKryptonaDaniel JayMcKanzieFantasia Siwy Fresh BlazeMlody Shadow Andre Grafik: Pauulyn naxiu Chill MiszejlaHames Fantasia UBT: natalja rewox siwy blaze Krypton naxiu soot Mlody Bezimienny DashA Opiekun Serwera: Papku soot Krypton Lato Spahire naxiuCorey Graves Neffiupapku Rybak -_- Shadow Siwy Rias Gemory polaczekDamian Magik Redaktor Pride neffiu fantasia Blacik naxiu Andre Shadow Porczop Kinga JayMcKanzie Rias Gemory Lolcia soot Każdy wybiera jedną osobe do danego stanowiska spośród podanych pod nimi. Jeżeli o kimś zapomniałem proszę napisać go przy danej funkcji Dodatkowe: Najaktywniejsza osoba na forum w 2014 roku: Najbardziej wkurzająca osoba na forum w 2014 roku: Największy podrywacz na forum w 2014 roku: Najlepszy gracz cs 1.6 w 2014 roku Najlepszy gracz cs:go w 2014 roku: Najbardziej rozpoznawalna osoba na forum w 2014 roku(Oprócz H@): Najładniejsza dama forum w 2014 roku według ciebie: Najbardziej kreatywna osoba na forum w 2014: Największe poczucie humoru w 2014 roku: Wszystko co zrobiły te osoby w 2014 roku się liczy nie tylko wciągu 2 miesięcy Edytowane 27 Grudnia 2014 przez naxiu 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 (edytowane) Administrator:-_-Global Moderator:Damian Moderator: JayMcKanzie Grafik: Hames No niestety XD UBT: natalja Opiekun Serwera: Shadow Redaktor Pride Najaktywniejsza osoba na forum w 2014 roku:Natajla Najbardziej wkurzająca osoba na forum w 2014 roku:Morda xd Największy podrywacz na forum w 2014 roku:007 zgłoś się coś takiego xd Najlepszy gracz cs 1.6 w 2014 roku: Natajla Najlepszy gracz cs:go w 2014 roku: Nie gram w CS:GO ale niech będzie Naxiu niech się cieszy XD Najbardziej rozpoznawalna osoba na forum w 2014 roku(Oprócz H@):Natajla Najładniejsza dama forum w 2014 roku według ciebie:- Buahhahahahah XD Najbardziej kreatywna osoba na forum w 2014:- ;cccccc Największe poczucie humoru w 2014 roku:HAMES XD I jestem pierwszy ! XD Edytowane 27 Grudnia 2014 przez JamesRodriguez 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 (edytowane) Administrator: -_- Global Moderator: Damian Moderator: S}{aDoW Grafik: Fantasia UBT: natalja Opiekun serwera: S}{aDoW Redaktor: S}{aDoW Najaktywniejsza osoba na forum w 2014 roku: -_- Najbardziej wkurzająca osoba na forum w 2014 roku: Za dużo ich było......dobra James xd Największy podrywacz na forum w 2014 roku: Ja jestem największy Alvaro na CSC xd Najlepszy gracz cs 1.6 w 2014 roku: rewoX* Najlepszy gracz cs:go w 2014 roku: nw nie gram w gołą Najbardziej rozpoznawalna osoba na forum w 2014 roku(Oprócz H@): S}{aDoW Najładniejsza dama forum w 2014 roku według ciebie: same dupeczky, nw którą wybrać xd Najbardziej kreatywna osoba na forum w 2014: Fantasia Największe poczucie humoru w 2014 roku: Siwy Chciałbym tylko dodać nieskromnie że kiedyś miałem nick Arioch Edytowane 28 Grudnia 2014 przez Blancik :3 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayMcKenzie 393 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 (edytowane) Administrator:-_-Global Moderator:Damian Moderator: S}{aDoW (zapomniałeś go dopisać ) Grafik: Miszejla UBT: natalja Opiekun Serwera: Papku Redaktor Shadow Najaktywniejsza osoba na forum w 2014 roku: -_- Najbardziej wkurzająca osoba na forum w 2014 roku: No tutaj myślę, że bez dwóch zdań Hames Największy podrywacz na forum w 2014 roku: Jay? xD Najlepszy gracz cs 1.6 w 2014 roku: Niech będzie Kitol Najlepszy gracz cs:go w 2014 roku: Jay Najbardziej rozpoznawalna osoba na forum w 2014 roku(Oprócz H@): Fantasia Najładniejsza dama forum w 2014 roku według ciebie: Jak zagłosuję na jedną to wszystkie pozostałe będą spinać, więc nie głosuję na żadną ^.^ Najbardziej kreatywna osoba na forum w 2014: Shadow Największe poczucie humoru w 2014 roku: Morda Edytowane 27 Grudnia 2014 przez JayMcKenzie 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 (edytowane) Administrator:-_- Global Moderator:Damian Moderator: Fakel Grafik: Hames UBT: natalja Opiekun Serwera: Damian Redaktor: Soot Najaktywniejsza osoba na forum w 2014 roku: Blancik Najbardziej wkurzająca osoba na forum w 2014 roku: bl0cked Największy podrywacz na forum w 2014 roku: Kitol Najlepszy gracz cs 1.6 w 2014 roku: Artem Najlepszy gracz cs:go w 2014 roku: Naxiu Najbardziej rozpoznawalna osoba na forum w 2014 roku(Oprócz H@): Natalja Najładniejsza dama forum w 2014 roku według ciebie: Shanell, Miszejla. Najbardziej kreatywna osoba na forum w 2014: Fakel Największe poczucie humoru w 2014 roku: Hajdzik Hames, czy ważne jest bycie pierwszym, skoro głosowałeś tyle razy na siebie? Właśnie o to w tym chodzi, by poznać oceny innych Edytowane 27 Grudnia 2014 przez S}{aDoW 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 (edytowane) Administrator :-_-Global Moderator :Damian NL/PLModerator : JayMcKenzieGrafik :Miszejla ♥ UbTeam :nataljaRedaktor :S}{aDoWOpiekun serwera :Damian NL/PL Najaktywniejsza osoba na forum w 2014 roku: SiwyNajbardziej wkurzająca osoba na forum w 2014 roku: ObaNNajwiększy podrywacz na forum w 2014 roku: Blancik ;3Najlepszy gracz cs 1.6 w 2014 roku: KiToL - AWP Master xDNajlepszy gracz cs:go w 2014 roku: Pauulyn. Najbardziej rozpoznawalna osoba na forum w 2014 roku(Oprócz H@): ( ͡° ͜ʖ ͡°)Najładniejsza dama forum w 2014 roku według ciebie: ShanellNajbardziej kreatywna osoba na forum w 2014: Fantasia ♥Największe poczucie humoru w 2014 roku: Gorzelnia definitywnie XD // Ciczita hajsz tu ju haa - ekipa z wakacji wie o co cho To takie trochę elity sieci ;PSorki Paulinka ale jak tylko zobaczyłem nick na sb to zmieniłem ;c Edytowane 1 Stycznia 2015 przez rewoX* 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 (edytowane) Administrator:-_-Global Krypton Moderator: Shadow Grafik: Paulynn UBT: Siwy Opiekun Serwera: Damian Redaktor Pride Dodatkowe: Najaktywniejsza osoba na forum w 2014 roku: -_-, Nati Najbardziej wkurzająca osoba na forum w 2014 roku: HAMES Największy podrywacz na forum w 2014 roku: -_- Najlepszy gracz cs 1.6 w 2014 roku: James0v, rewox, feaklia Najlepszy gracz cs:go w 2014 roku: Wiadomo, że Madzia Najbardziej rozpoznawalna osoba na forum w 2014 roku(Oprócz H@): Paulina Najładniejsza dama forum w 2014 roku według ciebie: Paulina, Magda, James0v Najbardziej kreatywna osoba na forum w 2014: Shadow Największe poczucie humoru w 2014 roku: Naxiu i jego historyjki, fekalia Edytowane 27 Grudnia 2014 przez ( ͡° ͜ʖ ͡°) 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
retry 59 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Administrator:-_-Global Moderator:Krypton Moderator: naxiu Grafik: Paulynn UBT: siwy Opiekun Serwera: -_- Najaktywniejsza osoba na forum w 2014 roku: -_- Najbardziej wkurzająca osoba na forum w 2014 roku: HaQ 4k4 B!Nl4DEN Xd Największy podrywacz na forum w 2014 roku: James0v : P Najlepszy gracz cs 1.6 w 2014 roku: KelsO Najlepszy gracz cs:go w 2014 roku: nie wiem, nie gram w go Najbardziej rozpoznawalna osoba na forum w 2014 roku(Oprócz H@): papku Najładniejsza dama forum w 2014 roku według ciebie: wszystkie piękne, nie podam jednej Najbardziej kreatywna osoba na forum w 2014: Pauulyn Największe poczucie humoru w 2014 roku: Morda 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 (edytowane) Administrator : -_- Global Moderator :Damian NL/PL Moderator : Shad Grafik : Miszejla ♥ UbTeam : Siwy Opiekun serwera : Damian Redaktor: Shad Najaktywniejsza osoba na forum w 2014 roku: Paulina Najbardziej wkurzająca osoba na forum w 2014 roku: BLOCKED Największy podrywacz na forum w 2014 roku:FAKEL Najlepszy gracz cs 1.6 w 2014 roku: no rewox Najlepszy gracz cs:go w 2014 roku: nie znam ;c Najbardziej rozpoznawalna osoba na forum w 2014 roku(Oprócz H@): buźka(ta dziwna) Najładniejsza dama forum w 2014 roku według ciebie: Shanell Najbardziej kreatywna osoba na forum w 2014: SHAD Największe poczucie humoru w 2014 roku: SPINKA Edytowane 28 Grudnia 2014 przez natalja 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 źle napisany jest mój nick : nie Paulynn tylko Pauulyn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 (edytowane) Z całego 2014, nie tylko z pół roku, postaram się napisać Administrator -_- Global Moderator Krypton Moderator naxiu, Blaze Grafik naxiu UBT Dasha Opiekun serwera (do polowy roku, nikt bo -_- wszystkim 'zarządzał' dopiero jak się zjawił damian, postawił FFa na wysokim poziomie co teraz nam 'reprezentuje' CSC ) Damian NL/PL Redaktor soot (najlepsze wywiady) Najaktywniejsza osoba na forum w 2014 roku: Blaze, Dasha Najbardziej wkurzająca osoba na forum w 2014 roku: no senrox ale myśle że wszystko jest już git Największy podrywacz na forum w 2014 roku: Arioch Najlepszy gracz cs 1.6 w 2014 roku: Polaczek Najlepszy gracz cs:go w 2014 roku: Nigdy nie grałem, ale czasami oglądam forum, pewnie jest nim senrox Najbardziej rozpoznawalna osoba na forum w 2014 roku(Oprócz H@): Blaze Najładniejsza dama forum w 2014 roku według ciebie: Shanell Najbardziej kreatywna osoba na forum w 2014: -_- Największe poczucie humoru w 2014 roku: Daniel Wszystko co zrobiły te osoby w 2014 roku się liczy nie tylko wciągu 2 miesięcy Edytowane 28 Grudnia 2014 przez Siwy 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszejla. 1 144 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Jestem na tablecie nie mam kolorkow i innych takich. Administrator: -_- G. Moderator: Krypton Moderator: Shadow Grafik: naxiu Ubt: natalja Opiekun serw.: Damian Redaktor: Shadow Najaktywniejsza osoba: -_- Najbardziej wkurzajaca: Hames Największy podrywacz: Arioch Najlepszy gracz Cs 1.6: Rewox Najlepszy gracz Cs go: naxiu Najbardziej rozpoznawalna osoba: papku Najładniejsza dama: Nie oceniam xD Najbardziej kreatywna: -_- Największe poczucie humoru: Shadow ręka mi wysiada xD.. 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corey Graves 248 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Administrator:-_-Global Moderator:Damian Moderator: KryptonGrafik: Fantasia UBT: natalja Opiekun Serwera: -_- Redaktor Blancik Dodatkowe: Najaktywniejsza osoba na forum w 2014 roku: -_- Najbardziej wkurzająca osoba na forum w 2014 roku: naxiu Największy podrywacz na forum w 2014 roku: -_- Najlepszy gracz cs 1.6 w 2014 roku: nie gram, więc nie wiem Najlepszy gracz cs:go w 2014 roku: z forum, wielu gra, a mało kto się wita, przez co nie wiem, że to oni. Ogólnie nie wskaże konkretnie. Najbardziej rozpoznawalna osoba na forum w 2014 roku(Oprócz H@): Pauulyn Najładniejsza dama forum w 2014 roku według ciebie: Wujek Corey jest za stary na ocenę forumowych dam, ale jak już to stawiam na Weronikę, Fantasię i Sutenerkę. Najbardziej kreatywna osoba na forum w 2014: -_- Największe poczucie humoru w 2014 roku: James Rodriguez 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 (edytowane) Po co robić znowu to samo? Dopiero była elita sieci, ale ok.. Administrator: -_- Global Moderator: Krypton Moderator: Shadow Grafik: wstrzymam się. UBT: Siwy Opiekun Serwera: Damian Redaktor: Arioch Najaktywniejsza osoba na forum w 2014 roku: Karol Najbardziej wkurzająca osoba na forum w 2014 roku: Tutaj po zastanowieniu uważam, że Hames Największy podrywacz na forum w 2014 roku: Arioch Najlepszy gracz cs 1.6 w 2014 roku: nwm, nie grałam zbytnio. Najlepszy gracz cs:go w 2014 roku: naxiu Najbardziej rozpoznawalna osoba na forum w 2014 roku(Oprócz H@): Daniel Najładniejsza dama forum w 2014 roku według ciebie: Siwy oczywiście Najbardziej kreatywna osoba na forum w 2014: -_- Największe poczucie humoru w 2014 roku: Daniel xd @EDIT szkoda, że większość nie bierze pod uwagę całego roku, tylko jakieś 3 miesiące. Edytowane 28 Grudnia 2014 przez Fantasia ♥ 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Administrator:-_-Global Moderator:KryptonModerator:ShadowGrafik:Pauulyn.UBT:nataljaOpiekun Serwer:-_-Redaktor:ShadowNajaktywniejsza osoba na forum w 2014 roku: -_-Najbardziej wkurzająca osoba na forum w 2014 roku: PaPkUNajwiększy podrywacz na forum w 2014 roku: HaQ 4K4 BinladenNajlepszy gracz cs 1.6 w 2014 roku: JepettoNajlepszy gracz cs:go w 2014 roku: Pauulyn.Najbardziej rozpoznawalna osoba na forum w 2014 roku(Oprócz H@): Pauulyn.Najładniejsza dama forum w 2014 roku według ciebie: Pauulyn i Daniel.! oczywiście ! Najbardziej kreatywna osoba na forum w 2014: -_-Największe poczucie humoru w 2014 roku: HaQ 4K4 Binladen 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 (edytowane) Administrator:-_- - za opieke nad CSC , sam sie czasem dziwie jak on sobie daje rade. Szkoda ze Rybaka nie ma bo chlop mial wielka wiedze ( stworzyl Vipa dla FFA ktory okazal sie duzym sukcesem , chodz nikt w to nie wierzyl). Global Moderator:Krypton Moderator: Daniel - jakos najbardziej w pamiec mi zapadl Siwy - za imponujaca aktywnosc na forum Blaze- kojarze go z powodu duzej "charyzmy" Shadow- za profesjonalizm Grafik: naxiu- za jakosc prac Hames - za duza "ochote" do wykonywania prac UBT: natalja- bo bardzo dobrze sie wywiazuje z "obowiazkow" siwy - ogromne dowiadczenie w "temacie" soot - znajomosc "tematu" Opiekun Serwera: Shadow - cos czulem ze sie swietnie nada na to stanowisko i sie nie zawiodlem. Obserwuje forum i jakosc jaka prezentuje Shadow jest imponujaca soot- za opieke techniczna BF2 , sewer trudniejszy w ogarnieciu od FFA . Jednak Soot gladko sobie radzi z problemami Lato - stworzyl razem z Karolem Diablo. Duze brawa za nie poddawanie sie w temacie -_- za ilosc serwerow ktore ma na glowie Redaktor Shadow - za wywiady ktore czytalem zawsze z przyjemnoscia soot - za jakosc wywiadow Dodatkowe: Najaktywniejsza osoba na forum w 2014 roku: Siwy,Shadow , Hames Najbardziej wkurzająca osoba na forum w 2014 roku:------- Największy podrywacz na forum w 2014 roku: Kitol Najlepszy gracz cs 1.6 w 2014 roku dla mnie zawsze bedzie Milord Najlepszy gracz cs:go w 2014 roku:---- Najbardziej rozpoznawalna osoba na forum w 2014 roku(Oprócz H@): Papku i Siwy Najładniejsza dama forum w 2014 roku według ciebie: wiadomo ze wszystkie Najbardziej kreatywna osoba na forum w 2014: Shadow , duze brawa za ssy w postach i dokladne opisywanie danego tematu Największe poczucie humoru w 2014 roku: Hajdzik i Hames Sorry ze dalem wiecej typow ale duzo osob zapadlo mi w pamiec. Chcialem docenic prace wielu bo na to zasluzyly. Mimo ze nie jestem widoczny , dalej pilnie obserwuje forum Edytowane 28 Grudnia 2014 przez Damian? NL/PL 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Jeżeli chodzi o CAŁY ROK Administrator:- Moderator: Najwięcej jako moderator zrobił Siwy, potem na pewno Blaze i Daniel Grafik: WSZYSCY UBT: Wydaje mi się, że najwięcej robił siwy i Blaze/Dasha Opiekun Serwera: Damian - tutaj muszę przyznać, że naprawdę dużo zmienił i starał się zmienić Redaktor Tutaj najbardziej chyba soot i shadow, choć postawiłbym na soota Dodatkowe: Najaktywniejsza osoba na forum w 2014 roku: Chyba siwy, bo też ładnie "spamował" Najbardziej wkurzająca osoba na forum w 2014 roku:------- Największy podrywacz na forum w 2014 roku: Daniel Najlepszy gracz cs 1.6 w 2014 roku: Nie wiem, nie gram Najlepszy gracz cs:go w 2014 roku: Nie wiem, na FFA najlepiej sobie radził Bruno z Coreyem Najbardziej rozpoznawalna osoba na forum w 2014 roku(Oprócz H@): Papku, Siwy, Krypton Najładniejsza dama forum w 2014 roku według ciebie: wszystkie Najbardziej kreatywna osoba na forum w 2014: Za cały rok może nie, ale na pewno Shadow, Lato, Damian, to są osoby które utkwiły mi w pamięci. Największe poczucie humoru w 2014 roku: Daniel 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 (edytowane) No to ja tyysz sie wypowiem Administrator: -_- Global Moderator: Damian Moderator: Shadow, Fakel Grafik: Miszejla UBT: natalja Opiekun Serwera: Damian, Shadow Redaktor: Shadow Najaktywniejsza osoba na forum w 2014 roku: -_- Najbardziej wkurzająca osoba na forum w 2014 roku: Blocked Największy podrywacz na forum w 2014 roku: Fakel stanowczo:D Najlepszy gracz cs 1.6 w 2014 roku Kitol <3 Najlepszy gracz cs:go w 2014 roku: Nie wiem nie gram ;c Najbardziej rozpoznawalna osoba na forum w 2014 roku(Oprócz H@): Shadow Najładniejsza dama forum w 2014 roku według ciebie: Shanell Najbardziej kreatywna osoba na forum w 2014:Shadow Największe poczucie humoru w 2014 roku: Spahiree Edytowane 30 Grudnia 2014 przez Kinga 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Administrator: Dla mnie tutaj nie ma różnicy w tym kto jest lepszy. Rybak jak Karol oddawali całe serce w rozwój sieci. Także: -_- Rybak GM: Krypton - max. ogar w temacie Damian - za podejście godne naśladowania (oraz za wspólne wypady na cache ) Modek: Siwy - aktywność Shadow - profesjonalizm Grafik: Naxiu - za najlepsze prace i ogromną wiedzę w tym temacie UBT: Siwy rewoX natalja Wszyscy reprezentują świetne podejście do tematu oraz wiedzę Opiekun Serwera: Każdy Każdy opiekun odwala świetną robotę. Redaktor; Shadow- za długie oraz ciekawe wywiady Najaktywniejsza osoba na forum w 2014 roku: Daniel Najbardziej wkurzająca osoba na forum w 2014 roku: Nie wiem Największy podrywacz na forum w 2014 roku: Daniel Najlepszy gracz cs 1.6 w 2014 roku: rewoX Najlepszy gracz cs:go w 2014 roku: Nie wiem Najbardziej rozpoznawalna osoba na forum w 2014 roku(Oprócz H@): Papku, Siwy, Krypton Najładniejsza dama forum w 2014 roku według ciebie: Zapewne wszystkie Najbardziej kreatywna osoba na forum w 2014: Shadow. Damian Największe poczucie humoru w 2014 roku: Daniel 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 (edytowane) Administrator:-_-Global Moderator:Damian Moderator: Fakel Siwy Shadow Grafik: Fantasia UBT: natalja siwy Opiekun Serwera: Shadow Damian Redaktor Shadow Najaktywniejsza osoba na forum w 2014 roku: Shadow Najbardziej wkurzająca osoba na forum w 2014 roku: blocked Największy podrywacz na forum w 2014 roku: Fakel ^^ Najlepszy gracz cs 1.6 w 2014 roku: rewoX, Saphiree Najlepszy gracz cs:go w 2014 roku: - Najbardziej rozpoznawalna osoba na forum w 2014 roku(Oprócz H@): Siwy Najładniejsza dama forum w 2014 roku według ciebie: Syśka Najbardziej kreatywna osoba na forum w 2014: Shadow Największe poczucie humoru w 2014 roku: Kinga <3 Ps. wiem, że miało być po jednej osobie ale czasami był ciężki wybór xd Edytowane 28 Grudnia 2014 przez KiToL 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`Popeye 88 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Administrator:-_-Global Moderator:Damian Moderator: Siwy Shadow Grafik: Fantasia UBT: natalja siwy Opiekun Serwera: Shadow Damian Redaktor soot Najaktywniejsza osoba na forum w 2014 roku: siwy Najbardziej wkurzająca osoba na forum w 2014 roku: - - - Największy podrywacz na forum w 2014 roku: - - - Najlepszy gracz cs 1.6 w 2014 roku: KiToL Najlepszy gracz cs:go w 2014 roku: niewiem bo niegram Najbardziej rozpoznawalna osoba na forum w 2014 roku(Oprócz H@): Siwy Najładniejsza dama forum w 2014 roku według ciebie: Wszystkie Najbardziej kreatywna osoba na forum w 2014: Shadow Największe poczucie humoru w 2014 roku: Kinga 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcio 167 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Administrator:-_-Global Moderator:Krypton Moderator: Fakel Siwy Shadow Grafik: Pauulyn Hames UBT: natalja-Najlepsza Opiekun Serwera: Shadow-jestes zajebisty tyle w temacie Siwy-ciągle zjarany taki opiekun to cud xD Redaktor Shadow-przeprowadza znakomite wywiady,miło sie czyta a Jego interpunkcja jest niesamowiata Najaktywniejsza osoba na forum w 2014 roku:Buźka Najbardziej wkurzająca osoba na forum w 2014 roku:BLOCKED xD(wygrywasz xD) Największy podrywacz na forum w 2014 roku:Nie wiem :Dnie śledzę kto kogo podrywa Najlepszy gracz cs 1.6 w 2014 rokuRewox,Kulpens,Shadow, Najlepszy gracz cs:go w 2014 roku:Nie wiem,nie gram w cs go Najbardziej rozpoznawalna osoba na forum w 2014 roku(Oprócz H@):Natalja,Shadow Najładniejsza dama forum w 2014 roku według ciebie:Według mnie?Wszystkie sa ładne Najbardziej kreatywna osoba na forum w 2014:Shadow, Największe poczucie humoru w 2014 roku:Natalja :Dz nią mozna beke pocisnac aa i jeszcze James Wszystko co zrobiły te osoby w 2014 roku się liczy nie tylko wciągu 2 miesięcyWiem,że miała byc tylko jedna osoba wymieniona no ale nie da sie tylko jednej wymienic 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exel. 16 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 (edytowane) Administrator:-_-Global Moderator:Damian Moderator: Siwy S}-{aDow Grafik: Pauulyn UBT: Siwy Natalja Opiekun Serwera: Rias Gemory Damian Redaktor Shadow Najaktywniejsza osoba na forum w 2014 roku: Siwy Najbardziej wkurzająca osoba na forum w 2014 roku: Nie Wiem. Największy podrywacz na forum w 2014 roku: Fakel Najlepszy gracz cs 1.6 w 2014 roku: rewoX, Paniqa Paniczna (Wygrał turniej 1v1) Najlepszy gracz cs:go w 2014 roku: Nie wiem. Najbardziej rozpoznawalna osoba na forum w 2014 roku(Oprócz H@): Siwy Najładniejsza dama forum w 2014 roku według ciebie: Weronika Najbardziej kreatywna osoba na forum w 2014: Shadow Największe poczucie humoru w 2014 roku:Morda Edytowane 29 Grudnia 2014 przez Exel. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 (edytowane) Administrator:-_-Global Moderator:DamianKryptonModerator: SiwyShadowDanielGrafik:PauulynnaxiuFantasiaUBT:nataljarewoxsootSiwyOpiekun Serwera:sootRybak-_-ShadowDamianRedaktor:BlanciknaxiuLolciasoot Dodatkowe:Najaktywniejsza osoba na forum w 2014 roku: Siwy, -_-Najbardziej wkurzająca osoba na forum w 2014 roku: --Największy podrywacz na forum w 2014 roku: --Najlepszy gracz cs 1.6 w 2014 roku: KitolNajlepszy gracz cs:go w 2014 roku: Nie gram, ja nie wiedziec.Najbardziej rozpoznawalna osoba na forum w 2014 roku(Oprócz H@): SiwyNajładniejsza dama forum w 2014 roku według ciebie: Kinga, natalja, Paulina ( w sumie to wszystkie )Najbardziej kreatywna osoba na forum w 2014: -_-, shadow, soot, rybakNajwiększe poczucie humoru w 2014 roku: Saphire, kitol Edytowane 29 Grudnia 2014 przez Fakel 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 (edytowane) "Każdy wybiera jedną osobę do danego stanowiska spośród podanych pod nimi..."Takie sprostowanie. Edytowane 29 Grudnia 2014 przez ★ James0v. ★ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi