KaLiBeReK 4 Posted January 9, 2013 Share Posted January 9, 2013 Witam , to mój pierwszy wywiad . Proszę o nie naganne oceny ;D Redaktor - KaLiBeReKOsoba - MaDn3sSCześć , dzięki , że poświęciłeś mi trochę czasu .Spoko Może opowiesz nam parę słów o sobie imie , wiek , gdzie mieszkasz .Mam na imię Michał mam 14 lat Mieszkam w MArgoninie i chodzę do 2 gimA czy masz brata , siostre ?Mam Brata Marcina aktualnie ma 7 lat i chodzi do 1 kl Czym się interesujesz ?Interesuję sie cs , jestem zapisany do klubu sportowego dokładnie trenuję piłkę nożną.A co chciałbyś robić po gimnazjum ?Raczej pójdę na technik-informatyk,albo gastronomia ale bardziej wolę to 1Jak trafiłeś na te forum ?Poszukiwałem na wiaderko serwerów cod mod z dużymi lvl i wpisałem "cod mod 45k" i mi wyskoczyło cs-classic zacząłem grać i wtedy zarejestrowałem sie na forumCzy grasz w jakieś inne gry oprócz CS ?Tak oczywiście gram w fifę12 oraz w fifę 13 nfs:most wanted 2 ,bf2 i symulator farmy 2013 Co lubić robić po szkole , w wolnym czasie ?Tak jak każdy spotykać sie z kumplami. Lubię też sobie "pokopać" piłkęA więc wróćmy do CS . Jak zaczęła się twoja przygoda z tą grą , ile już w nią grasz ?Moja przygoda zaczęła sie w wieku 10 lat pamiętam byłem u kolegi (i wtedy grał w cs) i sie spytałem co to za gra i ją pobrałem ;PA gdybyś miał jedno życzenie czego byś sobie zażyczył ?hah ale pytanie;P oczywiście aby moja rodzina była szczęśliwa i żyła wieecznie Zdarzyła ci się kiedyś jakaś fajna przygoda ?tak raz ślizgałem sie z kumplami na lodzie i wpadłem do wody haha ^^ , a raz z kuzynami pod namiotem i nocne polowanie na karpieSkończmy z tymi pytaniami Czy chciałbyś pozdrowić kogoś ?Oczywiście mojego ziomka Pawła -_- ,ciebie ,lewego , dawidka, Kryptona oraz AniołaDziękuję za wywiad . Do usłyszenia mi tez było miłoJak się podoba to postaw pifkooo ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaDn3sS 0 Posted January 9, 2013 Share Posted January 9, 2013 no i jest git jeszcze raz thx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pomarancza 15 Posted January 9, 2013 Share Posted January 9, 2013 Fajnie, Fajnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolcia 786 Posted January 9, 2013 Share Posted January 9, 2013 nie ładnie tak podkradać pytania : ))) i nie masz redaktora wiec nie powinienes robic wywiadu : )) wiec daje Ci ostrzezenie nastepnym razem warn bedzie : )) poczekaj na rozpatrzenie twojego podania .. a oprócz moich pytana to wywiad całkiem spoko : )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaLiBeReK 4 Posted January 9, 2013 Author Share Posted January 9, 2013 niezlyLOL., Wybacz , myślałem , że Admin może przeprowadzać wywiady . Sorry , mój błąd. A ja wciąż nie mogę się doczekać tego Redaktora ;< PS: Sorry za pytania , ale chciałem się wzorować na czymś . Sorrki Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolcia 786 Posted January 9, 2013 Share Posted January 9, 2013 a i zapomniałam ;p Paffcio to mój ziomek :Dkaliberek to trzebylo zmienic forme czy cos a nie zeskopiowac : )) nie ładnie tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuck Yeah ! 0 Posted January 10, 2013 Share Posted January 10, 2013 No wywiad całkiem, całkiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Extreme 0 Posted January 10, 2013 Share Posted January 10, 2013 Dobry wywiadzik :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts