Washi 0 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Welcome.Niestety jestem zmuszony odejść z forum.Czemu ? To wszystko wina czasu.Mam w ciul nauki na moim profilu, teraz ledwo ogarnąłem poprawy, do tego dochodzi współtworzenie prywatnego serwera metin2 + minecraft. Gratis kolega poprosił mnie abym pomógł trochę sieć mu rozkręcić. Do tego z posypką spam na gg zamówień do grafiki.Wybaczcie :CWielkie dzięki za możliwość dołączenia do grupy Grafik ale jakąś wielce nie wykazałem się :PNie będę nikogo pozdrawiał, bo za mało znam was. Po prostu trzymajcie się wszyscy. :)Washi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaLiBeReK 4 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Washi , szkoda , że odchodzisz . Krótko byłeś , ale w porządku jesteś gość Do zobaczenia na Gadu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 ojjj szkodaa : < trzymaj sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deskopT 0 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Bardzo mi przykro 3-maj sie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 I po co tyle starań? Trzymaj się i powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Szczęścia życzę, narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Milej kontynuacji w dalszych pracach & nauce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olez93 0 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Aj kurcze ;/ niedawno przyszedles a juz odchodzisz? Przeciez kilka dni temu cie witalem ;/ ehh no dobrze jak musisz to zegnaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 CLOSE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi