Washi 0 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Welcome.Niestety jestem zmuszony odejść z forum.Czemu ? To wszystko wina czasu.Mam w ciul nauki na moim profilu, teraz ledwo ogarnąłem poprawy, do tego dochodzi współtworzenie prywatnego serwera metin2 + minecraft. Gratis kolega poprosił mnie abym pomógł trochę sieć mu rozkręcić. Do tego z posypką spam na gg zamówień do grafiki.Wybaczcie :CWielkie dzięki za możliwość dołączenia do grupy Grafik ale jakąś wielce nie wykazałem się :PNie będę nikogo pozdrawiał, bo za mało znam was. Po prostu trzymajcie się wszyscy. :)Washi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaLiBeReK 4 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Washi , szkoda , że odchodzisz . Krótko byłeś , ale w porządku jesteś gość Do zobaczenia na Gadu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 ojjj szkodaa : < trzymaj sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deskopT 0 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Bardzo mi przykro 3-maj sie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 I po co tyle starań? Trzymaj się i powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Szczęścia życzę, narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Milej kontynuacji w dalszych pracach & nauce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olez93 0 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Aj kurcze ;/ niedawno przyszedles a juz odchodzisz? Przeciez kilka dni temu cie witalem ;/ ehh no dobrze jak musisz to zegnaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 CLOSE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi