Washi 0 Posted January 9, 2013 Share Posted January 9, 2013 Welcome.Niestety jestem zmuszony odejść z forum.Czemu ? To wszystko wina czasu.Mam w ciul nauki na moim profilu, teraz ledwo ogarnąłem poprawy, do tego dochodzi współtworzenie prywatnego serwera metin2 + minecraft. Gratis kolega poprosił mnie abym pomógł trochę sieć mu rozkręcić. Do tego z posypką spam na gg zamówień do grafiki.Wybaczcie :CWielkie dzięki za możliwość dołączenia do grupy Grafik ale jakąś wielce nie wykazałem się :PNie będę nikogo pozdrawiał, bo za mało znam was. Po prostu trzymajcie się wszyscy. :)Washi Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaLiBeReK 4 Posted January 9, 2013 Share Posted January 9, 2013 Washi , szkoda , że odchodzisz . Krótko byłeś , ale w porządku jesteś gość Do zobaczenia na Gadu Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolcia 786 Posted January 9, 2013 Share Posted January 9, 2013 ojjj szkodaa : < trzymaj sie Link to comment Share on other sites More sharing options...
deskopT 0 Posted January 9, 2013 Share Posted January 9, 2013 Bardzo mi przykro 3-maj sie . Link to comment Share on other sites More sharing options...
wuwunio 10 Posted January 9, 2013 Share Posted January 9, 2013 I po co tyle starań? Trzymaj się i powodzenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MusK 21 Posted January 9, 2013 Share Posted January 9, 2013 Szczęścia życzę, narka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diablox9 505 Posted January 9, 2013 Share Posted January 9, 2013 Milej kontynuacji w dalszych pracach & nauce Link to comment Share on other sites More sharing options...
olez93 0 Posted January 9, 2013 Share Posted January 9, 2013 Aj kurcze ;/ niedawno przyszedles a juz odchodzisz? Przeciez kilka dni temu cie witalem ;/ ehh no dobrze jak musisz to zegnaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,970 Posted January 10, 2013 Root Share Posted January 10, 2013 CLOSE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts