Neksio 2 Posted December 29, 2014 Share Posted December 29, 2014 (edited) Ban nie jest mój, prosze modka o zamkniecie tematu, odezwe sie jak odrobie zaleglosci. Edited December 29, 2014 by Neksio Link to comment Share on other sites More sharing options...
___KOKA___ 33 Posted December 29, 2014 Share Posted December 29, 2014 (edited) Jak na razie jest dużo adminów, nadrób forum, spróbuj za tydzień nie z telefonu tylko usiądź przy kompie i porządnie się zastanów nad podaniem jedno zdanie o sobie to za mało. + http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=70451 proszę to wyjaśnić. Czyli jak na razie na Nie. Edited December 29, 2014 by ___KOKA___ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fresh15 119 Posted December 29, 2014 Share Posted December 29, 2014 (edited) Jestem na nie: - konto pod podanie, - słabe GT (mało aktywny) Edited December 29, 2014 by Fresh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
I3lu 430 Posted December 29, 2014 Share Posted December 29, 2014 (edited) Na nie. Ja cię nie znam za bardzo i masz jak na razie 33h na serwerze. Pograj trochę z nami. Wyjaśnij tego bana (AB) I jeszcze ważna sprawa. Ty nie masz od około 22 dni admina na innej sieci? (powiedziały mi to google.pl ) :masturbacja: Ps. Karol pw. Edited December 29, 2014 by 3lu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paweł. 3,324 Posted December 29, 2014 Share Posted December 29, 2014 Z góry jestem na nie, konto pod podanie, Aktywny ban? jest dużo adminów na serwerze, szczerzę rzadko jestem jedynym adminem online (a gram chyba najwięcej) 33 godzin przegranych trochę mało jak na admina, po za tym czekam na decyzję H@ w sprawie zwiększenia wymagań na admina. A i jeszcze coś niespełnienie jednego z wymagań kończy się zamknięciem tematu a użytkownik dostaję warna, o co również proszę Moderatorów. Pozdrawiam Dark Z Rises . Link to comment Share on other sites More sharing options...
I3lu 430 Posted December 29, 2014 Share Posted December 29, 2014 I jeszcze jedno pytanie... Dlaczego teraz edytowałeś swoje podanie i usunąłeś swój SteamID. W pytaniu masz jasno napisane : 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Ty pierw napisałeś swój SteamID po czym edytowałeś podanie i zmieniłeś na " Tak." Zrobię to za ciebie.... 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: STEAM_0:0:81210566 <----- tak miałeś przed edycją. Pozdrawiam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neksio 2 Posted December 29, 2014 Author Share Posted December 29, 2014 Jk widzisz teraz nie ma w ogole podania, napisalem wyraznie nadrobie wszystko to napisze znowu, skoro masz moj sid smialo sprawdz banid, jest czyste, steam czysty nie mam nic do ukrycia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miłosz 2,789 Posted December 29, 2014 Share Posted December 29, 2014 Kolego nie trzeba nam twojego banid, jeżeli jednak ten wcześniejszy ban jest twój to nie pograsz. SID tamtego bana nie zgadza się z twoim, jest na to jedne wytłumaczenie, i mówisz że masz steam, czyli proste. Zmieniłeś platforme z NS na STEAM i mozesz wejść na serwer, gdy masz jako tako aktywnego bana. Ale co do podania nie, adminujesz na innej sieci , spamujesz (konto na forum od dzisiaj) , i jak admini zm mówią mało grasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
twist 5 Posted December 30, 2014 Share Posted December 30, 2014 Nie widziałem Cię do tej pory chyba ani razu. Na nie: -konto dla podania -mało godzin na serwerze -admin na innych sieciach Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lato ~wOw~ [t] 729 Posted December 30, 2014 Share Posted December 30, 2014 Wypowiedź we własnym podaniu Warn. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lato ~wOw~ [t] 729 Posted December 30, 2014 Share Posted December 30, 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Zamykam Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts