MyRiotPL 0 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 1. Serwer: COD MOD 8001 lvl 2. Nick: MyRiotPL 3. Imię: Bartek 4. Wiek: 17 5. Znajomość Amxx(0/10): 9 6. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 7. Składka(Tak/Nie): Teraz jest podobno za darmo , ;< 8. Czas spędzony na forum: Odrobię czas na forum . 9. Opisać siebie: Jestem z Warszawy , lubie grac w siatkówkę , ucze się i jestem ogarnięty ;D 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Chciałbym pomóc administracji serwera w obowiązkach 11. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; Dam Perma -Gdy ktoś nadużywa micro; Pierw dam ostrzeżenie , gdy nie zareaguje dam bana na 5min -Nadużywa Kultury na serwerze; Napisze by się zachowywał , bo dostanie bana gdy nie pomoże dostanie bana od 5 min do 30 min jeżeli będzie obrażac. 12. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy 0 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Dołączył: Dzisiaj 21:51Posty: 1Jaja sobie robisz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 na nieee... mało grasz na serwie , na forum malo siedzisz .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olez93 0 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 No wlasnie, siedz sobie na forum codziennie chociaz po kilka minut Udzielaj sie w tematach a bedzie spoko :)Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Jesteś kolego śmieszny.0 postów. Na NIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fuck Yeah ! 0 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Posty : 1To już wystarczy, na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaLiBeReK 4 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Konto dla podania Wczoraj pierwszy raz grałeś Opisać siebie : może coś więcej ?1 post Mało godzin na forum Jednym słowem nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja_tesz 0 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Na Nie !-Konto założone wczoraj-1 post na forum (słabo)-nie widziałem cie jeszcze ani razu na serwie-mogłeś się bardziej rozpisać o sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limitowany 0 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Jestem Na Nie-1 Post- Widzialem cie 2 razy na serverze-Maly opis siebie-Konto dla Podania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAŁy 16 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Nie11 punkt do kitu a gdzie dowody że ma wh ?albo cos innego PIERW DEMKO PÓŻNEIJ BAN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Extreme 0 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Na nie. Bardzo mała aktywność na forum, nie rozpisałeś się zbyt dużo. Wymagania nie są spełnione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuBiS`_ 0 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 MyRiotPL, nie ,powody uP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 11 NA NIE 0 NA TAK. Nie masz szans na admina.. Konto dla podania.CLOSE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi