BoloPakersky 0 Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 Siemano! 1. 04. 2014r o godzinie 1:20 dostałem bana za obrazę, przyznam, że trochę zdenerwowałem i doszło do zbluzgania kilku graczy, dostałem bana. Wszystko ładnie pięknie , ban mi się należał. Wyszedłem z serwera nie zwracając uwagi na czas wygaśnięcia bana. Dziś jednak wchodzę z chęcią pogrania na waszej serwerowni i spostrzegłem, ze pan wygasa.... " nigdy " przyznam zdenerwowało mnie to odrobinę, ponieważ nigdy nie spotkałem sie z permamentnym banem za obrazę.. Nie chcę, aby kolega stracił admina, ale chciałbym dostać UB. Pozdrawiam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
James0v 1,688 Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 Kolega już stracił admina. Byłem przy tej sytuacji. Perm za wyzwiska, tego w regulaminie nie ma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoloPakersky 0 Posted January 5, 2015 Author Share Posted January 5, 2015 Czyli UB tak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lato ~wOw~ [t] 729 Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 HaQu już nie ma admina i z tego co wiem ma bana. O UB pisz w tym dziale: http://forum.cs-classic.pl/forum/85-pro%C5%9Bby-o-ub/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lato ~wOw~ [t] 729 Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: ~Wyjaśnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts