BoloPakersky 0 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Siemano! 1. 04. 2014r o godzinie 1:20 dostałem bana za obrazę, przyznam, że trochę zdenerwowałem i doszło do zbluzgania kilku graczy, dostałem bana. Wszystko ładnie pięknie , ban mi się należał. Wyszedłem z serwera nie zwracając uwagi na czas wygaśnięcia bana. Dziś jednak wchodzę z chęcią pogrania na waszej serwerowni i spostrzegłem, ze pan wygasa.... " nigdy " przyznam zdenerwowało mnie to odrobinę, ponieważ nigdy nie spotkałem sie z permamentnym banem za obrazę.. Nie chcę, aby kolega stracił admina, ale chciałbym dostać UB. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Kolega już stracił admina. Byłem przy tej sytuacji. Perm za wyzwiska, tego w regulaminie nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoloPakersky 0 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Czyli UB tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 HaQu już nie ma admina i z tego co wiem ma bana. O UB pisz w tym dziale: http://forum.cs-classic.pl/forum/85-pro%C5%9Bby-o-ub/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: ~Wyjaśnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi