Matias 0 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Nick: Just*MatiasLink do SS: http://www51.zippyshare.com/v/27542443/file.htmlWycinek z konsoli(bez IP)*:[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze![AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Powod: 'Wrzuc screeny na forum'[AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie'[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_IDSerwer: 193.33.177.87:27051 Battlefield 2Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=127051 Pomoc: 1. SS'y wrzucamy na zippyshare 2. Link do bana 3. Przeczytaj regulamin 4. Nie spamuj w prosbie o UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 (edytowane) Chciałbym sięwypowiedzieć Tutaj . Bo mam podejrzenie podpowiadania sobie *DEAD* tak_volume0 : Medyk, matias czysty [**VIP**] *DEAD* ak^^mlody head hunter__47 : pielegniarz nie warjuj [**VIP**] *DEAD* ak^^mlody head hunter__47 : [RoundSound] Teraz gramy: Blasterjaxx - Legend Comes To Life _Original Mix *DEAD* A King of Spray : /knife PTB: Round ended, checking teams. ak^^mlody head hunter__47 (RADIO): Fire in the hole! [Granat Oslepiajacy] [RoundSound] Chcesz wylaczyc reklamy? Napisz /roundsound lub /rs KAMIENNA TWARZ. killed Makaveli with awp i co ? *** ak^^mlody head hunter__47 killed Kurus with a headshot from xm1014 *** Sk Rambo killed ak^^mlody head hunter__47 with ak47 CYTRUS killed Sheriff [CSC] with m4a1 Wpisz /serwer by wydrukowac sobie w konsoli IP serwerow. Komenda otwiera konsole. i co ? fart rAPCIO dropped maciek dropped ak^^mlody head hunter__47 (RADIO): Fire in the hole! [Granat Oslepiajacy] tak_volume0 : siedzi ze mna w pokojuO to wydruk z konsoli Aby nie było ja dawałem ssy Więc proszę mnie nie ukarać Tutaj warnem Edytowane 5 Stycznia 2015 przez Skiperek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matias 0 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Siedzi obok, ale nic nie podpowiadał Zreszto możecie sobie demko obejrzeć, że grałem dla zwały i staty miałem z 8:6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 1.12 Zakaz podpowiadania innym graczom np.: poprzez serwery głosowe typu Team Speak 3 Czy podpowiadanie w pokoju mozna zaliczyć do dawania infa? Owszem, jednak gracz sie do wszystkiego przyznał i nie bede katem. Jednak ostrzegam. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi