Matias 0 Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 Nick: Just*MatiasLink do SS: http://www51.zippyshare.com/v/27542443/file.htmlWycinek z konsoli(bez IP)*:[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze![AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Powod: 'Wrzuc screeny na forum'[AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie'[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_IDSerwer: 193.33.177.87:27051 Battlefield 2Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=127051 Pomoc: 1. SS'y wrzucamy na zippyshare 2. Link do bana 3. Przeczytaj regulamin 4. Nie spamuj w prosbie o UB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skiperek 197 Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 (edited) Chciałbym sięwypowiedzieć Tutaj . Bo mam podejrzenie podpowiadania sobie *DEAD* tak_volume0 : Medyk, matias czysty [**VIP**] *DEAD* ak^^mlody head hunter__47 : pielegniarz nie warjuj [**VIP**] *DEAD* ak^^mlody head hunter__47 : [RoundSound] Teraz gramy: Blasterjaxx - Legend Comes To Life _Original Mix *DEAD* A King of Spray : /knife PTB: Round ended, checking teams. ak^^mlody head hunter__47 (RADIO): Fire in the hole! [Granat Oslepiajacy] [RoundSound] Chcesz wylaczyc reklamy? Napisz /roundsound lub /rs KAMIENNA TWARZ. killed Makaveli with awp i co ? *** ak^^mlody head hunter__47 killed Kurus with a headshot from xm1014 *** Sk Rambo killed ak^^mlody head hunter__47 with ak47 CYTRUS killed Sheriff [CSC] with m4a1 Wpisz /serwer by wydrukowac sobie w konsoli IP serwerow. Komenda otwiera konsole. i co ? fart rAPCIO dropped maciek dropped ak^^mlody head hunter__47 (RADIO): Fire in the hole! [Granat Oslepiajacy] tak_volume0 : siedzi ze mna w pokojuO to wydruk z konsoli Aby nie było ja dawałem ssy Więc proszę mnie nie ukarać Tutaj warnem Edited January 5, 2015 by Skiperek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matias 0 Posted January 5, 2015 Author Share Posted January 5, 2015 Siedzi obok, ale nic nie podpowiadał Zreszto możecie sobie demko obejrzeć, że grałem dla zwały i staty miałem z 8:6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
N4talijAA 2,695 Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 1.12 Zakaz podpowiadania innym graczom np.: poprzez serwery głosowe typu Team Speak 3 Czy podpowiadanie w pokoju mozna zaliczyć do dawania infa? Owszem, jednak gracz sie do wszystkiego przyznał i nie bede katem. Jednak ostrzegam. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
N4talijAA 2,695 Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts