ExtaZza 2 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 (edytowane) . Nick:ExtaZza2. Imię:Waldemar3. Wiek:224. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):średnie czyli moja znajomość Amx (3/10) ( mogę poprawić swoją znajomość z amx z tym nie ma najmniejszego problemu)5. Mikrofon(Tak/Nie):Ależ oczywiście.6. Składka(Tak/Nie):Tak. jeżeli to coś zmieni bądź pomoże to owszem czemu nie. 7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/server_info/193.33.176.93:27015/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:Witam Serdecznie, mam na imię Waldemar , pochodzę z dolnego śląska aktualnie mieszka na nie wielkiej wiosce położonej nie daleko Wrocławia, na co dzień pracuje w zawodzie jako pilarz , co do wolnego czasu od pracy znajdzie się zawsze gdy go potrzebuje , Co robię w wolnym czasie ? Uczę się języka niemieckiego , imprezuje , spędzam czas z wami czyli grając na COD Mod 45k . Co do mojej osoby jestem, bezkonfliktowy, wygadany , dowcipny (dla jasności lubię się śmiać zawsze dlatego staram się robić tak aby było zabawnie ) Inteligentny , poważny, szczery,odpowiedzialny to chyba by było na tyle z mojej strony . Myślę że by tutaj się przydała moja osoba, dlaczego? Pomogę zawsze , czegoś nie wiesz ? wytłumaczę. grasz na nielegalnych oprogramowaniach w CS? Zbanuje!!! , dlatego apeluje o miano Admina gdyż nigdy nie miałem okazji nim zostać, a wiem o tym że poradził bym sobie(Wezmę to na klate) i każdy by był zadowolony jak i wy jak i ja ! Z poważaniem ExtaZza . Pozdrawiam serdecznie oraz całuje gorąco, oraz proszę niezmiernie o pozytywne rozpatrzenie mojego Podania !!! 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): nie posiadam, na dniach będzie w moim posiadaniu .10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: czasu poświęcić mogę tyle ile będzie potrzeba, czyli nawet 10h jak będzie potrzeba nie widzę problemu : )11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: w dni robocze jestem tylko i wyłącznie popołudniu co do weekendu to jestem na bieżąco czyli można tak powiedzieć że cały czas można mnie zastać tutaj . 12. Staż w grze Counter Strike 1.6: Co do stażu to jak się nie mylę to w 14 roku mojego życia już pogrywałem w CS.1.6 . czyli na to wychodzi że 8 lat . 13. Czy byłeś już adminem? Tak naprawdę to nie byłem nigdy adminem . Edytowane 5 Stycznia 2015 przez ExtaZza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Ja jestem na tak. Aktywny, wiek, składka. Na próbę można mu dać adma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fresh15 119 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Jestem na nie: - aktywność na forum mała (7 postów) a wymagane 10, - to jest twój GameTracker: http://www.gametracker.com/player/ExtaZza/193.33.176.93:27015/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ExtaZza 2 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 (edytowane) Rozumie i dzięki za GT . Cenie dokładność. Edytowane 5 Stycznia 2015 przez ExtaZza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Jestem na NIE -wypowiedz we wlasnym podaniu -jest juz dużo adminów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElMystic 96 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Sorry Ale Na Nie : -Wypowiadasz Sie We Własnym Podaniu -Troche Slabo z Amx Popraw Aktywnosc na Forum I Amx To Będe Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Wypowiedź we własnym podaniu - Warn, zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Łamanie regulaminu Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi