Haze. 117 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Cześć, jutro wraz z wystartowaniem serwera 4FUN chciałbym mieć załogę , która dopilnuje porządku na serwerze. Wymagania nie są aż takie tragiczne jak na początek , ale myślę że są w sam raz. Przejdźmy zatem do wymagań : - Aktywność na forum ( minimum 20h spędzonych na forum ) - Admin musi posiadać platformę STEAM - duża aktywność w dziale 4fun. - wiek : 17lat - brak warnów na forum 1. Nick: 2. Imię: 3. Wiek: 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 5. Mikrofon(Tak/Nie) 6. Składka(tak/nie): 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: 9. Czy posiadasz STEAM (**WYMAGANE!): 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: 12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Składka wynosi 11,07zł sms , kolejny miesiąc 7,38. Zachęcam do składania podania - każdy ma równe szanse. Jutro start serwera o 15! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 (edytowane) 1. Nick: Omega *2. Imię: Mateusz3. Wiek: 204. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): Dobre5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak6. Składka(tak/nie): Tak8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Dlaczego Ja? Dobre pytanie! Byłem już wiele razy administrator serwerów cs 1.6. Posiadam dużą wiedzę, jak i staż w cs. Znam dobrze amx i nie mam żadnych problemów. Pomagałem troszeczkę robić ten serwer ( Podsyłałem pluginy skiny itd itd ). Więc myślę że będę dobrze sprawować się w roli administratora. Jestem miłym pomocny jak i kulturalnym człowiekiem.9. Czy posiadasz STEAM (**WYMAGANE!): Oczywiście10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: Od 3 do 4 godzin dziennie11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Dni robocze ( od 14 do 17-18 reszta forum ) // WEEKEND ( od 10 - 15 , oczywiście jeszcze wieczorem wpadam )12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 7lat13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Tak. Edytowane 5 Stycznia 2015 przez Omega * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 1. Nick: Fakel. 2. Imię: Wojciech3. Wiek: 204. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 105. Mikrofon(Tak/Nie) ta6. Składka(tak/nie): ta8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Nowy serwer, chcę pomóc ;d9. Czy posiadasz STEAM (**WYMAGANE!): posiadam10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: hmm dziennie do 3h11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: robocze pod wieczór, weekend rano, południe, wieczór ;d12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 6 lat13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): ta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 (edytowane) @Omega // zaakceptowane zgłoś sie na pw do mnie , a w wiadomości podaj : STEAMID + HASŁO. @Fakel // zaakceptowane zgłoś sie na pw do mnie , a w wiadomości podaj : STEAMID + HASŁO. Edytowane 5 Stycznia 2015 przez YODA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zapraszam serdecznie do składania podania , rekrutacja będzie trwać do dziś godz. 13. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Rekrutacja jest nadal otwarta , termin zakończenia szybkiej rekrutacji : 09-01-2015 , godz : 18:00 UWAGA ! Można składać podanie nawet , gdy nie spełniasz 1 wymagania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porczop 257 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 1. Nick: Porczop 2. Imię: Wiktor 3. Wiek: 14, rocznikowo 15 4. Znajomość amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie 0/10: 7-8/10 większość komend mam opanowane 5. Mikrofon(tak/nie) Tak 6. Składka(Tak/Nie): Jak serwer wystartuje to kupuję xD 8. Opisz siebie oraz dlatego to ty masz zostać adminem**: Jestem miłym, pomocnym w miarę możliwości chłopaczkiem. Myślę, że idzie się ze mną dogadać... Serwer jest nowy i chciałbym trochę pomóc w opiece nad nim, wiem jestem trochę młody, ale ogarnięty i byłem wiele razy adminem, co wiąże się ze znajomością amxmodmenu... Uwielbiam serwery typu 4Fun, Jail Break, czy Pointball Mod. 9. Czy posiadasz STEAM (**WYMAGANE!): Nie, wiem, że wymagane, ale pisałem do opiekuna i powiedział, że mogę spróbować złożyć podanie... 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: Od 3 do 5h... 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**: Dni robocze: 14:00 -16:00, 17:00/18:00 - 22:00. Weekendy: 10:00-13:00 , 15:00 - 17:00, 20:00 - 23:00. 12. Staż w Counter Strike 1.6: 4 lata z minimalnymi przerwami 13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Byłem nieraz, jestem wciąż na naszym cod'zie... Wiem, że składam podanie bez dwóch wymogów, ale pisałem do opiekuna serwera i powiedział, że mogę spróbować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 1. Nick: Blancik ;32. Imię: Kuba3. Wiek: bd 18 w tym roku4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 8/105. Mikrofon(Tak/Nie) Mam gdzieś na pewno ;>6. Składka(tak/nie): Why not? Trzeba wspomóc nowy serwer. 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akura Ty masz zostać adminem**: Obecnie gram tylko na bf csc i na kilku 4funach bo to mój ulubiony mod. Serwer jest nowy więc trzeba pomóc w zapanowaniu nad porządkiem. Miałem admina na 4k1 i nie było ze mną problemów. Jestem raczej miły i bezkonfliktowy i dużo czasu gram w cs'a.9. Czy posiadasz STEAM (**WYMAGANE!): Bd dopiero za tydzień góra 2. 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: spokojnie 3/4 godziny bo internet się ustabilizował.11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Dni robocze zależy jak wracam ze szkoły. Raz od 13-24, drugi raz od 18-24. Weekendy to wiadomo jak wstanę 9/10 do 24 no chyba że coś mam zaplanowane 12. Staż w grze Counter Strike 1.6: Bodajże 3 lata z przerwami.13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Tag. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 @Porczop , @Blancik Zostajecie przyjęci - w celu przyznania admina prosze się skontaktować do mnie na pw podając w treści : NICK + HASŁO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*_* 89 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 (edytowane) 1. Nick: [25]Buu.! 2. Imię: Konrad 3. Wiek: 13 Lat. 4. Znajomość amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie 0/10: 8/10 5. Mikrofon(tak/nie) Tak. 6. Składka(Tak/Nie):Tak. 8. Opisz siebie oraz dlatego to ty masz zostać adminem**: Siemaneczko Mam na imię Konrad, chodzę do gimbazy :x mam 13lat, jestem miły, ogarnięty, cierpliwy(do czasu), 4FuN jest jednym z moich ulubionych typów serwerów, gram rówież na ODD2, jego też bardzo lubię. Chciałbym zostać adminem 4FuN, ponieważ jest on nowym serwerem na "naszej" sieci i chciałbym wzbogacić szeregi administracji. 9. Czy posiadasz STEAM (**WYMAGANE!): Tak. 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 2h-4h 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**: Dni robocze: 16:00 -17:00, a poźniej wieczorem od 19:00-21:00. Weekendy: 9:00/10:00-13:00/14:00 16:00/17:00-20:00-24:00, czasami i później. 12. Staż w Counter Strike 1.6: 3latka, ale kilka przerw było. 13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Tak, dwukrotnie na "naszej" sieci. Mam nadzieję na pozytywne rozpatrzenie mojego podania, jeśli zostanę przyjęty(zakładam daleko w przyszłość :} ), to zrobię wszystko, aby serwer działał sprawnie i nie było żadnych problemów/czitów/sprzeczek. Jeszcze jedno, mam Wacka(Warna), ale prośba z kodem już poleciała więc zniknie on w przeciągu kilku godzin. (Mam nadzieję, chyba że źle kod wpisałem ) @Edit Wacek zginąl Edytowane 7 Stycznia 2015 przez Buu.! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Wszyscy , którzy zostali przyjęci - są proszeni o wpisanie się tutaj : forum.cs-classic.pl/topic/22501-nie-masz-rangi-wejdź/page-14#entry174182 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawciOo 62 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 1. Nick:Dzieciak.2. Imię:Dawid3. Wiek: 16 (rocznikowo 17)4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):9/105. Mikrofon(Tak/Nie):Tak6. Składka(tak/nie):Tak8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Jest to nowy serwer i chcę pomóc w ogarnięciu go 9. Czy posiadasz STEAM (**WYMAGANE!):tak10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 3-5h dziennie zależy od treningów11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**:14:00-23:00 dni robocze/ 12:00 do 4/5 rano weekend12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 4 lata z przerwami13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):Tak PS. Warna odrobię w tym tygodniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 @DawciOo Przyjęty , w celu przyznania admina napisz do mnie na pw a w tresci ma byc zawarte : STEAMID+HASŁO // Ten warn jutro ma zniknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 (edytowane) 1. Nick:3lu2. Imięławek3. Wiek: 224. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):8/105. Mikrofon(Tak/Nie):Tak6. Składka(tak/nie):Nie8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:Nie każdy ma czas żeby siedzieć wieczorami i w nocy.Myślę że mogę się przydać na tym serwerze z racji tego że jest on nowy (mogę być takim nocnym adminem xD) dlatego że już mam admina na 2 serwerach.9. Czy posiadasz STEAM (**WYMAGANE!):W piątek jakoś będzie 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 2-3h dziennie w godzinach wieczornych i nocnych11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**:22-06 dni robocze/ 22-06/5 rano weekend12. Staż w grze Counter Strike 1.6: Jakoś 5 lat13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):No ba Edytowane 7 Stycznia 2015 przez 3lu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 (edytowane) 1. Nick: JEDNOOKI BANDYTA / BONIO.2. Imię: Michał3. Wiek: 204. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): dobre5. Mikrofon(Tak/Nie): TAK6. Składka(tak/nie): TAK, ale nie teraz.8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Jestem 20 letnim chłopakiem poszukującym pracy i grającym w cs 1.6 Chciałbym pomóc w pilnowaniu porządku na serwerze tym bardziej, że dopiero startuje.9. Czy posiadasz STEAM (**WYMAGANE!): TAK10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 3-4h wieczorami i trochę rano 11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: rano i wieczorem oraz popołudniami. W weekendy mnie nie ma najczęściej.12. Staż w grze Counter Strike 1.6: ok 7lat.13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Tak, tu na cod 45k. Warny odrobione. Kody wysłane na pw do -_- Edytowane 7 Stycznia 2015 przez maikeru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parabole Tancza XD 12 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 (edytowane) 1. Nick:Parabole Tancza XD2. Imię:Kacper3. Wiek:144. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):dobre5. Mikrofon(Tak/Nie):Tak6. Składka(tak/nie):Będzie ale później8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:Jestem miłym i fajnym chłopaczkiem i chciałbym pomóc w opiekowaniu się serwerem.Mam już admina na serwerze cod mod 4001 lvl9. Czy posiadasz STEAM (**WYMAGANE!):Niestety nie 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: Teraz tak gdzieś z 2h dziennie 11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**:Dni robocze: 14-17 19-20 , a weekendy 8-12 15-1712. Staż w grze Counter Strike 1.6:3 lata z przerwami13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):Tak na Cod modzie 4001 lvl Edytowane 7 Stycznia 2015 przez Parabole Tancza XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanti 2 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 1.Nick: Xanti 2. Imię:Kamil 3. Wiek: 16 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):7/10 5. Mikrofon(Tak/Nie):Nie 6. Składka(tak/nie): Tak 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Jestem sobie Kamil, mam 16 lat, jestem spokojnym i miłym chłopcem , lubie grać w piłkę nożną <33 .Chciałbym zostać adminem , ponieważ znam sie troche na tym i dużo razy miałem admina na 4fun 9. Czy posiadasz STEAM (**WYMAGANE!):Tak 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: Od 2 do 4 h 11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Najczęściej po południu , a weekend rano lub po południu 12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 3lata 13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):Tak na paru serwerach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 @Buu.! Zostajesz przyjęty na okres próbny @maikeru , @3lu , @Parabole Tancza XD , @Xanti Przyjęci - Aby otrzymać admina zgłoście sie do mnie na pw W wiadomosci ma byc zawarte : STEAMID + HASLO , ALBO NICK + HASLO Z tego , że serwer jest zbugowany to zawieszam narazie rekrutację na adminów. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 (edytowane) Wyczyść sobie skrzynkę bo nie da się wysłać wiadomości. Użytkownik Haze nie może otrzymywać nowych wiadomości //Fakel, nie dawaj mi tylko za to warna ponieważ nie ma jak się skontaktować z Opiekunem. Edytowane 7 Stycznia 2015 przez maikeru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zamykam na czas naprawiania serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Otwieram ze względu na jutrzejszy start serwera. Zapraszam do składania podania. Uwaga ! Zmiana wymagania : - Ukończone 17lat na Ukończone 15lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku 11 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 1. Nick:BARDZO DOBRA WCZUTA.2. Imię: Łukasz.3. Wiek:19.4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):8.5. Mikrofon(Tak/Nie):Nie.6. Składka(tak/nie):Tak.8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:Jestem ogarniety, pomocny, Haze już mnie trochę zna, admin to jest prosta rzecz jak dla mnie. Mam nadzieje że zostanę posadzony na ta posadę .9. Czy posiadasz STEAM (**WYMAGANE!):Tak.10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**:Kiedy będę miał.11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**:Codziennie.12. Staż w grze Counter Strike 1.6:3lata.13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 @Żbiku Przyjęty, aby otrzymać uprawienia admina , zgłoś się do mnie na pw - STEAMID + HASŁO do mnie. Zgłoś się po range tutaj : http://forum.cs-classic.pl/topic/22501-nie-masz-rangi-wejd%C5%BA/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zachęcam wszystkich do składania podań. Wymagania nie są duże a mamy tylko 3 aktywnych adminów. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 (edytowane) @ вℓαи¢ιк DZIĘKUJĘ , ALE JAK NA TEN CZAS TO NIKT NIE CHCE :/ Edytowane 17 Stycznia 2015 przez Haze 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi