Skiperek 197 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 (edytowane) Problem jest taki, że nie mogę wbić na server. Powód ? wyskakuje mi błąd że nie mam models/player/VipTT/VipTTT.mdl i nie wiem co z tym zrobić. Usuwałem models i nic nie pomogło. Usuwałem także plik player i też nic. Nie wiem co robić. T_TDo zamknięcia temat. Wziąłem models z cs ns i działa ;D Edytowane 6 Stycznia 2015 przez Skiperek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Mam to samo. Reinstal csa i steama również nie pomógł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 ale przecież ten temat jest już poruszony w tym dziale to trzeba było do kogoś z nas pisać, którzy ten problem rozwiązali trzeba albo zakończyć proces w menadżerze urządzeń albo usunąć poprzednie skiny i wgrać nowe wchodząc na serwer albo kompa czy lapka wyłączyć to jest taki błąd wygrywania skinów, z którym walczy Soot i nie burzcie się o to ale go zrozumcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayMcKenzie 393 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Wyjaśnione. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi