Skiperek 197 Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 (edited) Problem jest taki, że nie mogę wbić na server. Powód ? wyskakuje mi błąd że nie mam models/player/VipTT/VipTTT.mdl i nie wiem co z tym zrobić. Usuwałem models i nic nie pomogło. Usuwałem także plik player i też nic. Nie wiem co robić. T_TDo zamknięcia temat. Wziąłem models z cs ns i działa ;D Edited January 6, 2015 by Skiperek 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rewoX* 1,295 Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 Mam to samo. Reinstal csa i steama również nie pomógł. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubaaa 119 Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 ale przecież ten temat jest już poruszony w tym dziale to trzeba było do kogoś z nas pisać, którzy ten problem rozwiązali trzeba albo zakończyć proces w menadżerze urządzeń albo usunąć poprzednie skiny i wgrać nowe wchodząc na serwer albo kompa czy lapka wyłączyć to jest taki błąd wygrywania skinów, z którym walczy Soot i nie burzcie się o to ale go zrozumcie Link to comment Share on other sites More sharing options...
JayMcKenzie 393 Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Wyjaśnione. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts