SaphiR;3 359 Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 (edited) Nick: Saphiree Powód rezygnacji: Brak czasu chęci aktywności , znalazłem też pracę i ciężko to pogodzić z dziewczyną i wszystkim na raz. Coś od siebie: Nie jest to proste jednak nie mam wyboru, nie chce zaniedbywać swoich obowiązków więc wolę odejść z dumą niż jako przegrany. Wiem że parę osób będzie miało mi to za złe :c (Mam nadzieję że mi to kiedyś wybaczycie:) ) Dziękuję Wam wszystkim za spędzenie naprawdę zajebistego czasu na forum jak i serwerach . Jesteście ekipą wspaniałych ludzi i na pewno w wolnych chwilach będę tutaj z radością powracał . Chciałbym w szczególności podziękować Siwemu bez którego to kim teraz jestem (byłem) na pewno by się nie udało, Shadowa który jest świetnym opiekunem jak i kumplem, Paulinę (Pysiu ) za bardzo fajnie spędzony czas i wiedz że nie zapomnę o Tobie . Rewoxa, który nie raz poprawił mi humor w tych złych chwilach , Prosiak dziękuję że mi zaufałeś jako swojego następcę jesteś dobrym człowiekiem tylko czasami Ci bije w dekiel he he . Karol , Tobie też chciałbym podziękować za miłą współpracę i pomoc w wielu sprawach Podrawiam również całą ekipę FFA ODD2 NDM, współpraca z Wami to zaszczyt. Dziękuję Wam wszystkim i mam nadzieję że zapamiętacie mnie jako dobrego człowieka Zostawcie mi tylko Donatora. @Zostaw, czasami wpadnę to się przyda Edited January 6, 2015 by Saphireee <3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Senrox 869 Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 3maj się 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DawciOo 62 Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 szkoda, liczę na powrót 3maj się 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
N4talijAA 2,695 Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 oooooooooooooooo, no powodzenia w zyciu ;3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rewoX* Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 Szkoda ziomus, trzymaj się i mam nadzieję, że jeszcze się spotkamy na ffa czy w cs go Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShaD 2,255 Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 (edited) Wielka szkoda, bo sądziłem, że z rangą opiekuna na innym serwerze zostaniesz na forum dłużej.. Cóż, życzę Ci powodzenia i mam nadzieję, że jeszcze porozmawiamy na steam czy spotkamy się na serwerze ffa/mixowym. Trzymaj się! /Admin odebrany. btw. Co z vipem, którego wykupiłeś do 3 lutego ? ha Ok Edited January 6, 2015 by S}{aDoW 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miłosz 2,789 Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 bardzo szkoda ;/ ale powodzonka życze oskar ułóż sobie życie jak będzie wszystko już git, wracaj . A i w wolnych chwilach wbijaj na ts'a Trzymaj się 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lato ~wOw~ [t] 729 Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 (edited) Oskar ? :/ Lipa, ale życie realne jest oczywiście ważniejsze, życzę powodzenia. Dobrze, że znalazłeś pracę, nie będziesz już na zasiłku Mi bije w dekiel? xD Hmmm NDM Lack of trustee Powodzenia saphuś ;d Edited January 6, 2015 by Fakel 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
malcio 167 Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 Szkoda,no ale coz zycie prywatne wazniejsze od gier Powodzenia i wpadaj na cs go jak masz XD 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
STalonES 2 Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 no to lipka troche, siemanko trzymaj sie tam 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KiToL 580 Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 Trzymaj się mordo, powodzona w życiu wpadaj na ffa postrzelać ;p 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
I3lu 430 Posted January 7, 2015 Share Posted January 7, 2015 No.. Mordeczko... będę tęsknił ;p Ale może na wyjeździe się gdzieś kiedyś spotkamy ,jak byś jechał do szczecina na Pogoń. Poodzenia 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
*_* 89 Posted January 7, 2015 Share Posted January 7, 2015 (edited) No szkoda, że odchodzisz, niestety nie mieliśmy okazji się poznać, lecz po komentarzach da się wywnioskować, że nie jesteś obojętny 3m się :c Edited January 7, 2015 by Buu.! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makaveli. 2,153 Posted January 7, 2015 Share Posted January 7, 2015 Szkoda, powodzenia w życiu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Omega* 2,077 Posted January 7, 2015 Share Posted January 7, 2015 Życzę powodzenia! Trzymaj się i wracaj szybko 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeathSilence 9 Posted January 7, 2015 Share Posted January 7, 2015 3maj się i życzę Ci powodzenia ^^ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,969 Posted January 8, 2015 Root Share Posted January 8, 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Ok Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts