Rias Gremory 2 600 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 1. Nazwa Anime: Omamori Himari (akcja, dramat, fantasy, romans, harem, super moce, komedia) 2. Zdjęcie: 3. Opis: Siedem lat temu rodzice Yuto Amakawy zginęli w wypadku samochodowym. Zamieszkał z przyjaciółką z dzieciństwa Rinko. Żył spokojnie, a jego jedynym problemem była alergia na koty. W szesnaste urodziny spotyka on piękną dziewczynę z mieczem w ręku. Miała na imię Himari i była kocim demonem. Rodzina Amakawy była jednymi z zabójców demonów, ale pozwolili żyć Himari pod warunkiem, że będzie bronić potomków Amakawy przed złymi duchami(demonami). Z biegiem wydarzeń coś zaczyna łączyć Himari z Yuto, a chłopak przypomina sobie swoje dzieciństwo i to, że już kiedyś poznał Himari. Jeżeli chcesz się dowiedzieć jak potoczą się losy Yuto i Himari koniecznie obejrzyj! 4. Ocena: W Omamori Himari podoba mi się wpływ Yuto na bohaterki. Kreska, opening i soundtrak nie są złe. Postaci jest sporo, akcji również i ogólnie nie ma wielce nudnych chwil, czy odcinków. Moja ocena to 9/10. Bardzo przyjemnie się oglądało i polecam każdemu. Uprzedzę, że jest ciężki początek, ale nie zniechęćcie się i obejrzyjcie do końca - warto . (seria 1(odcinków 12) Źródło: http://www.animezone.pl/odcinki-online/omamori-himari 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budus 53 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Trochę za krótka recenzja, ale nie ma się co dziwić. Z anime z gatunku romansów, które ma 12 odcinków nie da się dużo wyciągnąć. Osobiście seria strasznie nudna dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomm 164 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Obejrzałem dosłownie przez przypadek, nie jest to jakieś super anime ale są i gorsze ^^. Jeśli chodzi o recenzje to jak zwykle niezła robota ^^. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 (edytowane) Krótka recenzja lecz dobrze wprowadzająća. Jeśli znalazłbym czas to z chęcią bym zobaczył. Lecz teraz tyle tych anime dajecie że głowa mała Plus za prace Wykonanie troszkę słabe Edytowane 7 Stycznia 2015 przez Omega * 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi