KoNdZi0 1 Posted January 9, 2015 Share Posted January 9, 2015 Mam pytanko, czy jest możliwość sumowania expa? Bo szukałem i nie znalazłem ;D Z góry dzięki za odpowiedź! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miłosz 2,789 Posted January 9, 2015 Share Posted January 9, 2015 zdaje mi się że nie, jest możliwość przeniesienia XP ale chyba nie zsumowania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lato ~wOw~ [t] 729 Posted January 9, 2015 Share Posted January 9, 2015 Już mamy do zmiany klasy i sumowania exp skrypt, ale na razie nie jest to jeszcze dla graczy dostępne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoNdZi0 1 Posted January 9, 2015 Author Share Posted January 9, 2015 Ok, dzięki za odpowiedź Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lato ~wOw~ [t] 729 Posted January 9, 2015 Share Posted January 9, 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Pomoc udzielona Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts