ShaD 2 254 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 (edytowane) Witam, temat ten mógł zostać również dodany do działu serwera mixowego, aczkolwiek myślę że należy to poddać pod ocenę wszystkich użytkowników forum, a jednocześnie administratora: -_- Jak każdy wie, posiadamy serwer mixowy na którym spora część użytkowników forum lub graczy serwerów korzysta do różnego rodzaju rozgrywek. Począwszy od meczy z różnymi sieciami do zabaw w chowanego. Proponuję zatem, by utworzyć klan CSC, który reprezentowałby sieć na właśnie tego typu spotkaniach. Zdaję sobie sprawę, że miała już miejsce drużyna cs-classic, która dzielnie walczyła z inną siecią, aczkolwiek możliwe, że w niedalekiej przyszłości będziemy grać rewanż lub też mecz z zupełnie innym klanem. Miło mi, ale nie chcę by reprezentowały sieć wyłącznie osoby z FFA. Wierzę, że są równie silni gracze z innych serwerów. Jak ja to widzę? Przygotować zapisy w dziale serwera mixowego do klanu CSC, a następnie urządzić zawody, które rozstrzygnęłyby najlepszych graczy pod względem: - gry zespołowej - umiejętności gry - doświadczenia Uważam, że nie sprawiedliwe byłoby rozegranie jednego meczu, który rozstrzygnąłby wszystko, dlatego proponowałbym również po wszystkich spotkaniach głosowanie na konkretnych graczy. Kto miałby głosować? Nie wiem.. najstarsi administratorzy serwera? /top15 serwerów? Ubteam? Klan oczywiście nie musi liczyć się wyłącznie z 6 osób (5+1rezerwa). Myślę, że najlepszą liczbą, to 10, maksymalnie 15 członków. Jakie byłyby korzyści dla sieci? - Reklama - Podtrzymanie rozgrywek cs 1.6 - Poznanie się nawzajem graczy, co utworzyłoby większą "wspólnotę" - Zainteresowanie się CSC przez inne sieci serwerów, które wyszukują rozgrywek klanowych Jakie byłyby korzyści dla graczy? Proponuję: - Posiadanie rcona do serwera mixowego, wyłącznie przez członków klanu - Posiadanie rangi "donator" - Zapisanie swojego nick'u w nowym dziale na serwerze mixowym: [KLAN] To jest tylko i wyłącznie, moja dobrowolna propozycja. Zapraszam do komentowania! Edytowane 9 Stycznia 2015 przez S}{aDoW 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Ja jestem za ! i chciałbym również reprezentować Godnie CSC! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M3ntor 50 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Świetny pomysł ! Mam nadzieję że sie ta inicjatywa uda ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 (edytowane) Jak najbardziej jestem za utworzeniem owego klanu chętnie bym uczestniczył w tym ale wiem, że są lepsi i nie zawsze będę miał czas dlatego nawet się zgłaszać nie będę. Tylko mam małą propozycję żeby zamiast rangi "donator" zrobić nową rangę "reprezentant CSC" bądź " członek klanu" lub coś w ten deseń. Żeby owa drużyna wyróżnała się na forum o ile wgl taka powstanie. Edytowane 9 Stycznia 2015 przez maikeru 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 tez za xd 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 No pewnie, że jestem ZA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 (edytowane) do 1.6? nie, niedługo ten cs odejdzie w zapomnienie, możecie w to wierzyć czy nie, ale ostatnio sprawdzając ligę cs 1.6, to zauważyłem że co 2 drużyna przenosi się na cs:goBynajmniej powinien być team do cs:go no ale Ja jestem na nie DOWNW CS:Go nie ma czegoś takiego jak serwery klanowe, tam są różne ligi w których się możesz wybic Edytowane 9 Stycznia 2015 przez naxiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 wiesz no senrox, jest już mixowy serwer więc czemu nie? CS:GO tak ale tutaj to serwera nie ma . Jak już jest serwer to tez można klanówki włączyć do gry Dobry pomysł shad, jestem za . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 (edytowane) do 1.6? nie, niedługo ten cs odejdzie w zapomnienie, możecie w to wierzyć czy nie, ale ostatnio sprawdzając ligę cs 1.6, to zauważyłem że co 2 drużyna przenosi się na cs:go Bynajmniej powinien być team do cs:go no ale Ja jestem na nie ja nie widzę przeszkód żeby reprezentować CSC w CS:GO jako klan problemem zdaje się jest brak serwera "wolno stojącego". Myślę, że znalazłaby się 5 (+3/4 w rezerwie) graczy z CS:GO która zechciałaby reprezetować naszą sieć serwerów jako klan. A co do tego, że 1.6 idzie w zapomnienie to nie zgodzę się jest wielu graczy którzy przez ładne lata będą się trzymać tej gry i ja sam chętnie bym do niej wrócił po paru latach. Fakt, że CS:GO wyprzedza 1.6 o "lata świetlne" jednak sentyment zostaje. Poza tym nie każdy ma na tyle dobry komputer by pykać sobie przy nawet tych 100-200fps. Dlatego też wybierają klasyka. //UP. Nawet jeżeli nie ma serwerów klanowych to sa te ligi, w których są drużyny jedna z nich (CSC TEAM) mogłaby przecież reprezentować nas jeżeli o to ci chodzi. Edytowane 10 Stycznia 2015 przez maikeru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forste 0 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Jestem Za! I gotowy reprezentować CSC:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomm 164 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 do 1.6? nie, niedługo ten cs odejdzie w zapomnienie, możecie w to wierzyć czy nie, ale ostatnio sprawdzając ligę cs 1.6, to zauważyłem że co 2 drużyna przenosi się na cs:go Bynajmniej powinien być team do cs:go no ale Ja jestem na nie DOWN W CS:Go nie ma czegoś takiego jak serwery klanowe, tam są różne ligi w których się możesz wybic Liga cs 1.6 może i przestać istnieć jak dla mnie, ale graczy nadal będzie bardzo dużo i nie mów mi, że cs 1.6 zostanie zapomniany bo to bzdura . Co do propozycji to jak najbardziej na tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 (edytowane) Jestem oczywiście za! Paniqa Gamming ,3 Edytowane 10 Stycznia 2015 przez Omega * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladek(Pasza) 168 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Jestem za bo jest tu paru dobrych graczy którzy godnie będą reprezentować CSC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-*UsmiechnijSieJakSMILEY*- 75 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 (edytowane) Jestem jak najbardziej za, 1.6 może nie odejdzie w zapomnienie, ale i tak ludzie przenoszą się na GO. Najlepiej dać team reprezentujący CSC w 1.6 i reprezentujący CSC w CS:GO. Edytowane 10 Stycznia 2015 przez UsmiechnijSieJakSMILEY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 do 1.6? nie, niedługo ten cs odejdzie w zapomnienie, możecie w to wierzyć czy nie, ale ostatnio sprawdzając ligę cs 1.6, to zauważyłem że co 2 drużyna przenosi się na cs:go Bynajmniej powinien być team do cs:go no ale Ja jestem na nie blablabla.. Teraz jesteś na etapie GO więc moim zdaniem nie powinieneś się nawet udzielać co do 1.6. Sieci z serwerami 1.6 jest mnóstwo, mnóstwo serwerów i graczy którzy dalej grają w 1.6. Jestem pewny że gdyby powstał taki klan, na pewno by się nie nudził. Trzeba tylko wysyłać swoich dyplomatów do innych sieci z zapytaniem czy chcą się zmierzyć. Istnieje również kilka klanów między graczami znajomymi którzy też na pewno chętnie stawili by czoła innej drużynie. Jestem na tak! Pozostaje tylko zrobić jakieś logo klanu i wymyślić fajną nazwę związaną z csc. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 skoro tak się kłócicie o cs 1.6 i GO to czy nie można zrobić teamu z CS GO i CS 1.6? to było by dobre rozwiązanie chyba 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZeQ 71 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Genialny pomysł,Shadow jestem jak najbardziej za,czuję że ten pomysł wypali na 100% ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*_* 89 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Ja jestem również za, bardzo dobry pomysł, lecz proponowałbym także, Team CS:GO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Jestem za Mamy na serwerach sporo osób, które nie zawiodą i dobrze zaprezentują CSC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`Popeye 88 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 (edytowane) Jestem na TAK ! Dobry pomysł Shadow, też jestem chętny Edytowane 11 Stycznia 2015 przez Bluskay ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazowiecki Marcin 564 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Jestem na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Świetny pomysl Shad, kolejny xd 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
【HaNyS】 80 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Noo pomysł to po prostu LIGA ! WIELKA LIGA ! Jestem bardzo i to bardzo za, dlaczego? tak jak napisałeś Shadow dobrze to zrobi " Poznanie się nawzajem graczy, co utworzyłoby większą "wspólnotę " właśnie to jest to abyśmy się jeszcze bardziej do siebie zbliżyli i Ci nowi też !. Tak jak mówię, jestem bardzo ZA jak by do tego doszło jestem chętny, aby prezentować sieć CSC . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Pomysł został rozpatrzony pozytywnie. Już nie długo rozpoczną się zapisy! Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi