Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 W tym temacie proszę umieszczać propozycje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 (edytowane) ja bym proponował pomyśleć o sprzedaży vip'ów . Niby by była mała - tak myślę, ale chociaż by coś ten ts3 zarabiał. No i adminom TS3 moderacje działu [TS3] Prośba o kanał, tak by było łatwiej po prostu. Edytowane 10 Stycznia 2015 przez Siwy 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 (edytowane) Popieram Siwego, vip i s.vip miałby określone funkcje np: vip może kicki dawać na każdym kanale a s.vip też kicki oraz wbijać na każdy kanał prywatny nie mając hasła. Jakaś mała suma wystarczy żeby kupić takie rangi. Moderacja działu ts3 przez adminów ts3 też jest dobrym pomysłem:p Edytowane 10 Stycznia 2015 przez BezImiennyy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 (edytowane) A i propozycje rang ; Gracz | | CS Nexon , i Gracz | | STEAM // STEAM Dodać ograniczenie vip'ów i s. vip'ów , do regulaminu pkt co do np. nieustającego pukania do użytkowników ts'a, a tego nie ma w regulaminie. Edytowane 11 Stycznia 2015 przez Siwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Siwy pukanie jest fajne i od tego się odczep. Co do vipa uważam tak jak Siwy, w sumie ts3 niczego nie brakuje bo ma najlepszych adminów. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 nie zgodzę się bo to wkurza to pukanie jak jakiś Ci będzie bezsensownie pukać co sekundę i znam taką osobę, która tak robi 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 No jakiś limit na to pukanie może być, mi to tam nie przeszkadza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 (edytowane) nie mowie zeby adminom zabronic takze shanell my mozemy sie pukac ;d ale vip'y . Dodać kanał i podkanały TT i CT dla 10# Cs-classic.pl 4FUN @ Dodać w centrum pomocy kanał 'Skargi' / 'Skargi na użytkowników TS3' Bo niby jest opcja 'zgłoś' ale nie wiem czy ktoś tego używa do dziś nie ma żadnego zgłoszenia , a czasami mam szept że ktoś przeszkadza. Edytowane 13 Stycznia 2015 przez Siwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Proponuje też dodanie rang ,,Opiekun Serwera Cs Go" i ,,Opiekun Serwera Cs 1.6" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 a jak opiekun leci to do kanałów serwerowych #1-14 dodać podkanał sprawa do admina / sprawy związane z forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neffju 328 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Przydałoby się trochę więcej slotów na ts'ie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Wchodzimy tutaj http://addons.net-speak.pl/widget/widget.php?pid=14428, wybieramy płatność SMS i wysyłamy na dany numer i treść.SMS za 6,15 zł VIP SMS za 7,38 zł S.VIP na miesiąc. Piszemy na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Banner można było by zrobić na ts'ie. Jaśniej, wirtualny serwer > Banner hosta I jeżeli jest sie już przy tym, jakąś ikonkę CSC, grafik by zrobił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
'Fryt0 0 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Jak dla mnie mozna dodać nowe ikonki dla uzytkowników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Jak dla mnie mozna dodać nowe ikonki dla uzytkowników. Jak dla mnie te co są teraz są git, i nie potrzeba zmian / dodatków. Poza tym za ciebie nie 'będziemy' główkować jakie to chcesz nowe ikonki, zaproponuj coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 (edytowane) Jak nie napisze tego postu to -_- nigdy tego nie zobaczysz ref / Mam propozycję, żeby zwiększyć ruch na ts'ie Dodać kanały; Rozrywka w tym po 1 kanale dla graczy 1.6 , cs:go , metin2 , LOL , GTA .. nie wiem co tam jeszcze się gra. Tak by było prościej znaleźć ekipe do gry, bo często sie ktoś pyta, czy grasz w ... Edytowane 3 Lutego 2015 przez -_- No to mówiłem, że to niedługo dodam xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Machwes 192 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Można by dodać coś takiego, że Serwer Groups: Opiekun Serwera miałby dostęp do pisania z [ROOT], jeśli można oczywiście. Przydałoby się gdyby dany Opiekun potrzebował szybko interwencji Administratora. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Mogę dodać opiekunom, ale jeżeli któryś z Was będzie mi potem to nadużywał i pisał do mnie z byle gównem, zwłaszcza gdy jestem na "Chcę być sam", to będę banował, bo niektórzy nadużywali tego i spamowali mi ile wlezie, nawet gdy mnie nie było. (Chodzi o S.VIP) Dodane. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Machwes 192 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 @UP. Zbytnio nie dam rady wyczuć, czy jesteś na "Chce być sam", czy nie. Więc jestem jeszcze za dodaniem żeby widzieć te kanały ROOT'ów itp. . Mam nadzieje, że rozumiesz o co mi chodzi . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Proponuje dodać aktualizowanie daty kanału vip ponieważ trochę tych kanałów jest, a niektóre są nieużywane:v Data może być aktualizowana raz na 2tyg ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Może jakiś konkurs na ts ala "Familiada"? Grupy kilkuosobowe (może po 3-5 osób) zapisywały by się u danej osoby. Danego dnia, było by to organizowane na ts. Wyglądałoby to tak, że zrobiło by się losowanie, kto na kogo. Później na ts dwie drużyny by się spotkały i odpowiadały na pytania. Najlepsza drużyna wygrywa i tyle Plusy: + kolejny ciekawy konkurs na ts + coś innego niż karaoke + wydaje mi się, że może to być dobra zabawa + poszerzanie naszej wiedzy Sam konkurs może być o całym forum, co myślicie? 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Może jakiś konkurs na ts ala "Familiada"? Grupy kilkuosobowe (może po 3-5 osób) zapisywały by się u danej osoby. Danego dnia, było by to organizowane na ts. Wyglądałoby to tak, że zrobiło by się losowanie, kto na kogo. Później na ts dwie drużyny by się spotkały i odpowiadały na pytania. Najlepsza drużyna wygrywa i tyle Plusy: + kolejny ciekawy konkurs na ts + coś innego niż karaoke + wydaje mi się, że może to być dobra zabawa + poszerzanie naszej wiedzy Sam konkurs może być o całym forum, co myślicie? Mam coś takiego w planach zaraz po audycji muzycznej i tyralni 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 To ja się pisze. I mam już nawet ekipę. Tylko ze tą Ekipa jeszcze o tym nie wie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Mam pomysł. Mianowicie, żeby utworzyć kanały dla administracji poszczególnych serwerów csa, bo nie wiem czy takie coś istnieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Mam pomysł. Mianowicie, żeby utworzyć kanały dla administracji poszczególnych serwerów csa, bo nie wiem czy takie coś istnieje. Jest kanał: COD 350lvl Administracja Rozmowy Więc coś takiego już istnieje. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi