Skiperek 197 Posted January 10, 2015 Share Posted January 10, 2015 Nick:MedykPowód:Brak internetuCzas nieobecności:Do poniedziałku 12.01.2015Coś od siebie: Sorry. nie będzie mnie jutro, ani dzisiaj wieczorem, dlaczego ? Mój mądry brat wyczerpał mi 100% limitu internetu -_- całe 25 gb -_- Sorrki jeszcze raz. Postaram się w poniedziałek i środę odrobić jak najwięcej...;/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root Qesik 11,987 Posted January 10, 2015 Root Share Posted January 10, 2015 2 razy zawołałeś mnie w tym temacie, sam nawet nie wiem po co. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root Qesik 11,987 Posted January 10, 2015 Root Share Posted January 10, 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Nieobecność zakceptowana. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts