Skiperek 197 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Nick:MedykPowód:Brak internetuCzas nieobecności:Do poniedziałku 12.01.2015Coś od siebie: Sorry. nie będzie mnie jutro, ani dzisiaj wieczorem, dlaczego ? Mój mądry brat wyczerpał mi 100% limitu internetu -_- całe 25 gb -_- Sorrki jeszcze raz. Postaram się w poniedziałek i środę odrobić jak najwięcej...;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 2 razy zawołałeś mnie w tym temacie, sam nawet nie wiem po co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Nieobecność zakceptowana. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi