Wladek(Pasza) 168 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 1. Nick: MowiezGestem(Damian)Jestem 2. Imię: Damian 3. Wiek: 21 4. Znajomość Amx (0/10): 5 ale wszystkiego sie naucze 5. Mikrofon (Tak/Nie): Tak 6. Składka (Tak/Nie): Tak ( co miesiac kupuje vipa ) 7. Link do swojego GT:http://www.gametracker.com/player/MowiezGestem%28Damian%29Jestem/31.186.82.184:27691/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Cześć wszystkim. Mam na imie Damian, pochodze z Rzeszowa. Interesuje się sportem i dziewczynami ogólnie pracuje ale teraz mam przerwe na okres zimowy. Dlaczego ja mam zostać adminem? Już dłuższy czas zastanawiałem się nad złożeniem podania, nigdy wcześniej nie pełniłem tej roli i chciałbym kiedyś spróbować. Jestem osobą która szybko sie uczy oraz potrafie rozpoznawać odpały. Na FFA spędzam dużo czasu więc wydaje mi sie że nadaje się na admina. 9. Czy posiadasz STEAM (Tak/Nie). Jeśli tak, podaj Steam_ID: STEAM_0:0:4465575 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Jak widać na GT bardzo dużo, nie da sie tego określić w godzinach:) 11. W jakich godzinach grasz (Dni robocze, weekendy):nie zależnie czy dzień roboczy czy weekend jestem od około 10 czasem nawet do wieczora. Zależy czy mam jakąś prace w domu. 12. Staż w grze Counter-Strike 1.6: 5 lat 13. Czy byłeś już adminem? (Tak/Nie): Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsumi 121 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Na Tak + wiek + staż + aktywność na serwerze - doświadczenie jako admin + składka + steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 (edytowane) Każdy juz chyba na FFA zna Damiana, jest bardzo aktywnym uzytkownikiem, spełnia wszystkie wymagania. OGROMNE TAK Edytowane 13 Stycznia 2015 przez natalja 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kill 19 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Jestem na TAK: -wiek -staż -aktywność na forum jaki i serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 No no, Damianek złożył podanie. Ja jestem na tak, jest pomocny i dojrzały na swój wiek. Aktywny jest, steam'a ma i staż zresztą też, a amx jest łatwo się nauczyć. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 spokojnie dasz sobie rade z obsługą admina (amxx) , aktywny na serwie , wspomaga serwer -vip Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYLK0 H3@DSH00T 173 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Znany, miły, w miarę kulturalny, bo zdarzy mu się wyskoczyć jak to sie godo " z pyskiem", ale jak się mu zwróci uwagę to się uspokaja Amx ogarniesz w 10 minut. Steam posiada, wiek wystarczający, i duża aktywność na serwerze Jestem na Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Kurde ciężka decyzja.. nie nadajesz sie na admina no sorry ale takie realia... xd A tak serio to jak najbardziej tak Jesteś aktywny, amx ogarniesz, składka, mikro, wiek same + 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Oczywiście że na TAK - staż - wiek - zgłasza cziterów - duża aktywność na serwerze - gra w godzinach których nie ma adninów - pomocny/ogarnięty - wymagania Mimo że nie miałeś admina to jestem 100% przekonany, że se poradzisz z tą funkcją 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktor hajs 222 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Spełnione wszystkie wymagania, na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZeQ 71 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Na tak:+Wiek+Steam+Składka+Aktywność+Kulturalny,dowcipny,jest git-AMX,ale to ogarniesz szybciej niż Ci się wydaję. Obyś się dostał Noobku 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Jestem na tak +wymagania + wszystko już podali a nie chcę się powtarzać ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 - Wymagania spełnione, - Wiek, - Ogarnięty, - Aktywny, - Staż, - Steam Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`Popeye 88 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Na TAK ! +Wiek +Kulturalny +Altywny +Steam +Staż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruffi 108 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Na TAK dużo gra na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi