Rias Gremory 2 600 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 (edytowane) 1. Nazwa Anime: Trinity Seven (akcja, komedia, romans, harem, magia) 2. Zdjęcie: 3. Opis: Główny bohater - Arata Kasugi, prowadził dotychczas spokojne życie, ale poprzez pojawienie się czarnego słońca i "zjawiska zapadania" wszystko się zmieniło. Najlepsza przyjaciółka Araty, a mianowicie Hijiri Kasugi zostaje wciągnięta przez czarne słońce i trafia do innej czasoprzestrzeni. Bohater postanawia ją odzyskać i dlatego wstępuje do Royal Biblia Academy. Arata poznaje tam Trinity Seven - siedem pięknych dziewcząt, które są jednymi z najlepszych osób posługujących się magią. Chłopak z pomocą Trinity Seven uczy się magii i pokonuje liczne przeszkody by odzyskać Hijiri. 4. Ocena: Trinity Seven to z pewnością jedno z czołowych anime na mojej liście. Kreska świetna, oprawa muzyczna genialna (moim zdaniem jeden z najlepszych openingów jakie były w annime). Fabuła po prostu świetna - nie mam nic do zarzucenia. Jest to dość świeże anime, dopiero co się zakończyło, ale już się nie mogę doczekać kolejnych sezonów . Moja ocena 11/10, no po prostu cud, miód, malina. Polecam gorąco każdemu fanowi haremów jak i innych gatunków. Edytowane 26 Stycznia 2016 przez Rias 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride 544 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Dobry harem nie jest zły Ostatnio nic ciekawego nie oglądałem w tym gatunku, czas to nadrobić A skoro polecasz tak to anime, to ono będzie 1 w kolejności. Recenzja jak zwykle super 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomm 164 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 No nareszcie, zastanawiałem się kiedy zrecenzujesz to anime . Po prostu świetne! Opening tak jak już wspomniałeś jest wspaniały (słuchałem go przy każdym odcinku a to jest rzadkość ^^). Denerwowało mnie jedynie to, że Arata w gadaniu o cyckach był spoko, ale jak już się "coś" stało to cały czerwony i: "To tylko wypadek". Recenzja świetna i czekam na kolejne ^^. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati201 25 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 A Rias mnie zmusił bym to obejrzał :c 10/10 POLECAM! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neffju 328 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Recenzja równie świetna jak anime. Oczekuje na nowy sezon 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Mnie jakoś szczególnie nie porwało ale ogólnie to dobre anime Muszę przyznać, że Arata ma ciekawe życie z tymi dziewicami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi