sadysay 1 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Siema gra ktos w nostale na enigmie (S2)? podajcie nicki lvl i wogole znacie jakies dobre sposoby na zarabianie hajsu albo szybkie bicie lvla mam juz 54 lvl i ciezko sie expi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Grałam na s2, ake po wbiciu paru lvl przeniosłam się na s1 xD Ty jaki masz nick na s2? Ja Marta:3 Co do zarabiania to twórz cella, albo jak masz hajs na zbyciu to polecam zamówić nosdolary, kupić coś cennego i sellnąć na bazarze. Jest wiele metod zarabiania, szukaj okazji kupuj tanio, a sprzedawaj drożej Co do expienia to mam dobre znajomości na s2, bo moi znajomi tam grają więc od 55lvl mogę Ci załatwić dobrą famkę Napisz na pw kim grasz i jakie masz eq itd. Od 55lvl jest dostępna kraina mroku (LoD) i tam jest zaje*isty exp! Tylko trzeba mieć ogar team i samemu ogarniać. Expią tam nawet 90lvle, bo lepszego miejsca chyba nie ma. Kraina jest otwarta 1-2godziny dziennie. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sadysay 1 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 ty mi zawsze odpisujesz XD . wielki plus kolerzanko gram magiem mam sp2 +3 i ogarniam to dawaj na pw o 22 napisz bo musze isc teraz pogram i potworze te cella thx za pomysl . famke mi zalatwisz ale to jeszce z 2 dni zanim wbije 55 :DDDDDDDd dobra dzieki juz mozecie to zamknoc bo wien jak zarobic hajsik ;pppdpd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Koleżanko* hahaha Odezwij sie na pw na nt ;p Nie ma za co 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Ja grałem. Musze zobie przypomnieć ponieważ nie mogłem przejść misji na SP ;d Pomożecie?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Nie zdałeś na sp1? To właśnie odpycha ludzi od gry Ja też przestałam grać przez jakiś czas, ale później uparcie próbowałam i w końcu za chyba 5razem miałam swoje pierwsze sp na avalonie Teraz mam już 83lvl, ale nie gram. Co do pomocy to bardzo chętnie pomogłabym Ci w trakcie gry, ale to niemożliwe z paru powodów min. na tą misję nie można wchodzić w grupie. No a przecież na konto Ci nie wlazę. Mogę jednak udzielić pare rad jak najlepiej się przygotować 1. Skombinuj sobie jakieś dobre poty najlepiej "Olbrzymi eliksir odnowy x50" pare mniejszych, żeby nie marnować, jakieś tam potki na wzmocnienie, hp itd. Ale przede wszystkim kurczaki! zawsze kupowałam z 5 staków i nachalnie je jadłam(to pomaga, bo sporo hp na tym lvl dają i są tanie ^^) 2. Najważniejsze- ogarnij na youtube jak jakiś ziomek to robi i przerysuj sobie drogę jaką trzeba podążać, żeby ominąć pułapki. 3. Weź ze sobą Toma i jakąś owieczkę, czy innego peta, którego masz. Przyda on się w pokojach z dźwigniami. Wbijasz, przełączasz na pety, zbierasz moby na nie i spokojnie bez przeszkód aktywujesz dźwignię. 4. Oszczędzaj swoje najlepsze skille. Słabe potworki zabijaj szybko, a poty i najlepsze skille zostawiaj na bossy i tych trudniejszych przeciwników. 5. Staraj się wszystko robić zaplanowanie i pilnuj swojego hp jak i swoich towarzyszy (najbardziej Toma), bo naprawdę bez nich pokój z dźwignią zajmuje zbyt wiele cennego w misji czasu. To chyba tyle, sama nie wiem. A! Możesz jeszcze szybko przed wejściem do cp poprosić wk, holly, reda i inne sp o buffy. Będziesz silniejszy przez te ok 5min. Dobra to w takim razie powodzenia wszystkim, którzy zechcą zrobić pierwsze sp i wielkie powodzenia Tobie. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi