ziomm 164 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Od dłuższego czasu czegoś brakowało mi w tym dziale, postanowiłem stworzyć temat, w którym można porozmawiać o wszystkim związanym z działem. Gdyby była taka możliwość prosiłbym o nie zamykanie tematu i podpięcie go ;]. A zatem oglądał już ktoś Tokyo Ghoul 2 (Nie mogłem się powstrzymać, chciałem spojrzeć tylko na sekundę, ale nie wyszło xd). Według mnie opening to totalna klapa, ale ending nadrabia trochę ^^. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Opening to faktycznie tragedia . Przyznam, że miałam 2 podejścia do tego odcinka xd, początek jakoś mnie wynudził. Dopiero końcówka była w miarę zachęcająca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Jeżeli ktoś przepada za romansami to polecam Golden time Lovely complex Kaichou wa maid sama Toradora Znacie może coś z jeszcze lepszym romansem, a zarazem komedią lub dramatem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Mi się podoba nowy wyglą Kanekiego na końcu poza tym nie ma tragedi, czekam na kolejne odcinki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neffju 328 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Od dłuższego czasu czegoś brakowało mi w tym dziale, postanowiłem stworzyć temat, w którym można porozmawiać o wszystkim związanym z działem. Gdyby była taka możliwość prosiłbym o nie zamykanie tematu i podpięcie go ;]. A zatem oglądał już ktoś Tokyo Ghoul 2 (Nie mogłem się powstrzymać, chciałem spojrzeć tylko na sekundę, ale nie wyszło xd). Według mnie opening to totalna klapa, ale ending nadrabia trochę ^^. Hmmm TG nie zachwyca w tym sezonie. Opening masakra. Jeżeli ktoś przepada za romansami to polecam Golden time Lovely complex Kaichou wa maid sama Toradora Znacie może coś z jeszcze lepszym romansem, a zarazem komedią lub dramatem? trzymaj ouran highschool host club 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomm 164 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Hmmm TG nie zachwyca w tym sezonie. Opening masakra. No niestety ;] Zapewne nie jesteście fanami gatunku mecha, ale muszę się podzielić fajnym anime ^^ Polecam : Aldonah.Zero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 A oglądał ktoś Mushishi? Kolega mi wczoraj polecił, ale nie jestem przekonana czy oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikotyna 77 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Ja tam jakims fanem zbytnio nie jestem jednak polecic mogę od siebie Dragon ball'a i inazume eleven (to akurat jak ktoś lubi piłke nożną). A co do DB wątpie by istniało jakieś anime lub manga która mogła by to przebić. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neffju 328 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Poszukuje jakiegoś dobrego anime z bad endem ! Jeśli macie coś to piszcie, bo w tej chwili nie mam co oglądać ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomm 164 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Złe w sensie, że główny bohater zginął czy jak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neffju 328 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Nie musi zginąć, byle nie było jak tak jak w każdym anime "wszystko happy na koniec" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iss9 119 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Akame ga kill masz ciekawy end albo fullmetal alchemist Za bledy sry tablet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomm 164 Opublikowano 16 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Zna ktoś jakieś fajne anime z gatunków: akcja, fantasy, mecha, romans (może być też ecchi). Nie wszystkie gatunki muszą się znaleźć w jednym anime :0. No i dobrze byłoby, żeby miało jakąś znośną kreskę. Tak ogólnie to może by tak rozkręcić ten temat ;x nie z tego powodu go założyłem, żeby stał nieodwiedzany. ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride 544 Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Guilty Crown - Romans, akcja, mecha Code Geass - Akcja, mecha Campione! - Akcja, romans, ecchi Na razie tyle, jak wrócę do domu to może cos sobie przypomne jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 A ja szukam do swojej poczekalni dobrego anime psychologicznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomm 164 Opublikowano 17 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Pride niestety wszystkie obejrzane :/. Rybka luknij na death parade, podobno świetne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride 544 Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 @Masziro Death Parade - super Shinsekai Yori - już ci o nim mówiłem <3 Monster - naukowiec ratując człowieka, stworzył potwora. Teraz stara się go powstrzymać. Bakemonogatari - Strasznie dużo gadania, anime o "potworach", które przejmują władzę nad ludźmi @Ziomm To może: -Ghost in the shell -Gundam'y -Psycho Pass 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomm 164 Opublikowano 17 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Pride zapodaj coś innego bo też już obejrzane ;x. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride 544 Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 To ja już nie mam pomysłów xD Fajnie by było jakbyś rzucił jakimś MAL'em albo innym spisem obejrzanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomm 164 Opublikowano 17 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 (edytowane) MAL-a próbowałem zrobić, ale się nie udało (link aktywacyjny nie przychodzi chociaż próbowałem kilka e-mailów). No, ale spróbuję jeszcze raz ^^ jak się uda to podam . Edytowane 17 Lutego 2015 przez ziomm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DontKillMe 20 Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Nie bylem nigdy fanem ANIME, ale po waszych komentarzach na pewno się skusze na jeden odcineczek :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomm 164 Opublikowano 17 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Na jednym się nie skończy . Wiesz może już co obejrzysz? Jak nie to polecam przejrzeć recenzje, na pewno znajdziesz co. Dla siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakugan No Shana 81 Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Tak jak wyżej na jednym sie nie skończy xD. Jeśli ktoś polubił anime NoGameNoLife to mam dobrą wiadomość: 27 sierpnia wyjdze pierwszy tom mangi ( 1/6 cena 19,99 za 1 tom ). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hesu 20 Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Ja ostatnio zacząłem oglądać Code Geas, na bieżąco jednak oglądam Death Parade, Drrr! x2 Shou, Fairy Tail (2014), Kiseijuu, Naruto Shippuden, Tokyo Ghoul sezon 2. Jak chcecie możecie mi coś polecić po obejrzeniu CG, bo jak na razie nie szukam dłuższych serii. :tongue2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomm 164 Opublikowano 10 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Aldnoah.Zero czy jakoś tak, bardzo fajne anime ^^. Polecam również Nanatsu no taizai dla rozluźnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi