iss9 119 Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 macie jakieś ciekawe anime z magią / super mocami już mówię te najnowsze i te znane już oglądałem dawać propozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomm 164 Opublikowano 23 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Polecam: Campione! Guilty Crown Hunter X Hunter 2011 Kikou Shoujo wa Kizutsukanai Strike the Blood Mondaiji-tachi ga Isekai kara Kuru Sou Desu yo? Jak oglądałeś już te to napisz to znajdę więcej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iss9 119 Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 wszyściutkie na tą chwile mam z +/- 100-200 anime obejrzanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride 544 Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 wszyściutkie na tą chwile mam z +/- 100-200 anime obejrzanych Masz może MAL'a? xD Od siebie: Shinsekai Yori, chociaż pewnie i tak oglądałeś :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iss9 119 Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 mala nie mam a to o utopi to oglądałem do połowy bo nudne jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomm 164 Opublikowano 23 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Mahouka Koukou no Rettousei Magi 1: The Labyrinth of Magic The Legend of the Legendary Heroes Tears to Tiara Sacred Seven (nie wiem czy ci przypadnie do gustu jeżeli jeszcze nie obejrzałeś ) Itsuka Tenma no Kuro Usagi Ichiban Ushiro no Daimaou Hakkenden: Touhou Hakken Ibun Freezing Date A Live Dakara Boku wa, H ga Dekinai. Zettai Karen Children: The Unlimited - Hyoubu Kyousuke Ale się spam zrobił ;x. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iss9 119 Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 (edytowane) tylko 1 nie oglądałem to będę miał na nockę dzisiaj jak ktoś coś ma jeszcze to podawać bo tam 12-15 to leci w 1 nockę The Legend of the Legendary Heroes nie wiesz kiedy 2 sezon będzie albo coś bo się w połowię kończy coś przy 24 odcinku Edytowane 24 Marca 2015 przez iss9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomm 164 Opublikowano 24 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 (edytowane) Nic nie wiem na ten temat :x. Jak jutro będę na kompie to jeszcze coś wrzucę . A tak z ciekawości, którego anime nie oglądałeś ? Edytowane 24 Marca 2015 przez ziomm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iss9 119 Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Hakkenden Zaczynam tz kore wa zombie desu ka pierwszy sezon ciekawy nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Kto czeka na kolejny sezon High School Dxd? XD Jeszcze troche!!!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomm 164 Opublikowano 25 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Chyba wszyscy czekają na to anime . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Mam wtedy egzaminy... pffffffff High School DxD ważniejsze xd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Moje jedyne anime to Naruto.. polecam kazdemu ale i tak pewnie wiekszosc ogladała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomm 164 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Aaaa dzisiaj jest 4 kwietnia!!! Wie ktoś może o której godzinie emitują High School DxD? -:-o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakugan No Shana 81 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Dzisiaj będzie leciało, zgodę z innej angielskiej stronki na przetłumaczenie ( +1-3 dni ), Czyli prawdopodobnie 1 odcinek po polsku obejrzysz za 2-4 dni, po angielsku jutro . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomm 164 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 (edytowane) Co ty gadasz po angielsku będzie jeszcze dziś, a na polski nawet nie czekam. Edit: Co sądzicie o kontynuacji anime Baby Steps ? Pierwszy sezon świetny i naprawdę polecam *.*. Edytowane 7 Kwietnia 2015 przez ziomm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 https://youtu.be/1Q59gxg1pXA Nowe wydanie anime24 wiosna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomm 164 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Informuję was wszystkich o powstaniu kontynuacji Dragon Ball Z . Premiera Dragon Ball Super (bo tak zatytułowana będzie seria) została zaplanowana na lipiec 2015 roku (sezon letni) ^^. Na animezone czeka na was więcej informacji . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakugan No Shana 81 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Z tego co widze, to teraz nie dzieje się tutaj nic ciekawego, to może spytam co sądzicie o od niedawna wychodzącym anime Owari no Seraph? Osobiście moge powiedzieć, że z niecierpliwością czekam na nowe odcinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomm 164 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Seria mi się spodobała ciekawa fabuła, trochę akcji ^^. Czekam na dalszy rozwój wydarzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomm 164 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Seria mi się spodobała ciekawa fabuła, trochę akcji ^^. Czekam na dalszy rozwój wydarzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3ReK 293 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 [Nie wiedziałem gdzie to napisać :C]Poszukuje czegoś podobnego do NarutoNajlepiej jakby to było o shinobi czy coś takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shikkibane 54 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Mówisz o gatunku Shounen, polecam Bleach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3ReK 293 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zobacze sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomm 164 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Ludzie znacie może coś podobnego do Kingdoma ?(Arslan Senki obejrzane) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi