Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 (edytowane) Spoko jakbyś coś chciał jeszcze to patrz na moją listę co mam wysoko EDIT: Shin masz jakieś fajne anime do polecania? Edytowane 4 Września 2016 przez Jan Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iss9 119 Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 podać wymagania albo co tam ma być coś sie znajdzie :d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Przyjmę każdy gatunek, ale nie mocne ecchi i parodie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iss9 119 Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 (edytowane) ansatsu kyoushitsu zobacz sobie jak nie oglądałeś kończy się 2 sezon właśnie a angielskie napisy tez są w ostatnich odcinkach w razie w lub poczekaj 2-3 dni to skończę myanimelist ogarniać to ci podam pewnie coś się spodoba Edytowane 5 Września 2016 przez iss9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Czegoś takiego się nie tykam :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iss9 119 Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Buddy Complex ChäoS;HEAd Chrome Shelled Regios Darker than Black Date A Live 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 No tu już lepiej :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iss9 119 Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 (edytowane) za 2 - 3 dni mala ci wyśle i zobaczysz co ci tam się spodoba 95-99 % oglądane i można polecić bo żadne takie dziwne g nie oglądam xd jestem przy A i już 28 tytułów :D Edytowane 5 Września 2016 przez iss9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Jan, Hyoukę sobie zobacz, lekki, przyjemny. ;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 I to jak przyjemny dzięki :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Kończy się właśnie moje TOP1 w tym roku: Re:Zero Kara Hajimeru Isekai Seikatsu, gorąco polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Też se sprawdzę. A tak z innej beczki postanowiłem dużo pisać recenzji ale nie wiem czy mogę pisać z nieskończonych tytułów (chodzi mi tu o mangę). Zauważyłem że mamy tu spore braki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Pisz ze wszystkiego co masz i na co masz chęć, każdy materiał mile widziany! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 A moje recenzje nie są do kitu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Staraj się napisać coś więcej, bo jak dla mnie mało jest, ale stylistycznie nie wygląda to dla mnie źle. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 A moje recenzje nie są do kitu? Im więcej będziesz pisał, tym bardziej będziesz chciał, by kolejna recenzja była lepsza od poprzedniej. Pisz śmiało i zawsze licz się z uwagami, one chcą Ci tylko pomóc. :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iss9 119 Opublikowano 27 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 na które czekacie :> https://www.youtube.com/watch?v=0aUWGuVUViw 3 i 2 <3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 27 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Czekam na 1 zdecydowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 27 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 No jak mówiłem z tej topki jedynie ciekawe są grzeszki oraz jedno uderzenie. Reszta to takie "meh".albo jeszcze podróże w czasie mogą być spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Ja to tam czekam na prawie wszystko :D W ogóle, dziwi mnie to, że w tym zestawieniu nie ma Tokyo Ghoula 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 TG był słabą adaptacją i wielu osobom się nie podobała. Ja sam nie obejrzałbym TG drugi raz. Polecam mangę :9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 TG był słabą adaptacją i wielu osobom się nie podobała. Ja sam nie obejrzałbym TG drugi raz. Polecam mangę :9 Słabą adaptacją były fillery w 2 sezonie. Mogę się zgodzić. Nie orientuje się czy 3 sezon ma być ciągnięty fillerami, ale i tak raczej zobaczę, lubię historię Kanekiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Mogę ci powiedzieć że historia Kanekiego w 3 sezonie stanie się bardzo ciekawa. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Mogę ci powiedzieć że historia Kanekiego w 3 sezonie stanie się bardzo ciekawa. Nic mi więcej do szczęścia niepotrzebne :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 @, skąd wiesz, jak 2 odbiegła od mangi jak ciapaty od pracy, a 3 ma podążać tym tropem? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi