Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 (edytowane) Szok Nie to tak szczerze to dowiedziałem się o tym już dawno, ale za pierwszym razem to było niezłe zakończenie. Otworzyli sobie furtkę na ewentualną kontynuacje, która o dziwo niedługo wyjdzie. Edytowane 12 Czerwca 2017 przez Jeremaya Gattwold Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 E tam, lepsze info jest takie, ze w lipcu 4 sezon Highschool DXD wychodzi xD Oby go nie spartolili, bo 3 sezon odstawal od reszty jakosciowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Smuci mnie to, że HS DXD oglądałem 1,5 roku temu. Zupełnie nie wiem o co tam chodziło xDD Trzeba nadrobić zaległości xDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Polecam się zapoznać z tym Styczeń 2018 zaczyna wyglądać przyzwoicie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iss9 119 Opublikowano 2 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 (edytowane) coś dobrego z tego sezonu połączenie ngnl , sao Edytowane 2 Lipca 2017 przez iss9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 2 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Tytułłłłłłłłłłłłł???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iss9 119 Opublikowano 3 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Theking's avatar to jest chińskiej jak coś xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 3 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Niby jakie polaczenie sao i ngnl xd Chinska bajka o zawodowym graniu w mmorpg (bajka dobra), ale to nie ma nic wspolnego z sao a tym bardziej z ngnl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 3 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Moi znajomi ostatnio zmusili mnie do obejrzenia anime o grupie śpiewających loli dziewczynek. Nazywa się to chyba Love Life i powiem wam, że jest ZAJEBISTE XD Strasznie się wciągnąłem. W sensie jest to tak słabe jak dla mnie, że aż dobre. To anime pomogło mi wygrać z rakiem. Serdecznie polecam. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 5 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Dnia 3.09.2017 o 21:54, Jeremaya Gattwold napisał: Moi znajomi ostatnio zmusili mnie do obejrzenia anime o grupie śpiewających loli dziewczynek. Nazywa się to chyba Love Life i powiem wam, że jest ZAJEBISTE XD Strasznie się wciągnąłem. W sensie jest to tak słabe jak dla mnie, że aż dobre. To anime pomogło mi wygrać z rakiem. Serdecznie polecam. Niby dupa, ale nakłoniłeś tą recenzją 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi