【HaNyS】 80 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Siemanko, ostatnio wygrałem na turnieju własnie to :http://cloud-4.steamusercontent.com/ugc/541889413276313918/750C7283A89F2CC657BAC26697A99E4354EFCAD8/ ! Mógłby mi ktoś napisać za co się mam wymienić ? Napisałem na Fejsie w jednej grupie że mam 2x skrzynki phoenixa i chroma więc chcę wymianę tylko nie wiem na co bo się dokładnie nie znam, mało gram Jakieś propozycje abym nie przewalił skrzyneczek ? Z góry Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Skrzynkę dostałeś jedną - chrome Nie bardzo rozumiem. Chcesz ją sprzedać, wymienić na jakiś skin czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
【HaNyS】 80 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 No tak dostalem jedna ale jeszcze mam 2 phoenixy i po prostu nie wiem na co sie mam wymienic szczegolnie na razie chxe tylko chroma wymienic tylko na co ? Abym nie byl na stracie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Skrzynka duzo warta nie jest xd na Twoim miejscu bym zachowała, pozbierała troche skrzynek i wymieniła pare skrzynek za 1 lepszego skina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Sprawdź ceny na rynku i będziesz wiedział za co warto, a za co nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Skrzynka chrome akurat jeszcze trzyma cenę. Najlepiej sprzedaj jak najszybciej bo cena spada dość szybko. Możesz sprzedać na rynku steam, za 2.5 euro powinna pójść. Phoenixy sobie z zostaw lub wymień na jakiegoś skina. Chrome sprzedaj jak najszybciej bo teraz jeszcze jest coś warta. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
【HaNyS】 80 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Tak tylko ja nie mam 30 dni steama, czy 30 dni cs;go bo coś tam pisze, aby mógłbym sprzedawać na rynku, lub muszę doładować PSC.. będę musiał kogoś poszukać co mi sprzeda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Jak nie masz gry ponad 30 dni to masz zablokowany rynek. Poszukaj kogoś kto będzie się chciał wymienić za jakiegoś skina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak aktywności / Pomoc Udzielona. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi