Jump to content
LINK DO NOWEJ STRONY ×

Pytanie dot. wymiany

【HaNyS】

Recommended Posts

Siemanko, ostatnio wygrałem na turnieju własnie to :http://cloud-4.steamusercontent.com/ugc/541889413276313918/750C7283A89F2CC657BAC26697A99E4354EFCAD8/ ! :D Mógłby mi ktoś napisać za co się mam wymienić ? Napisałem na Fejsie w jednej grupie że mam 2x skrzynki phoenixa i chroma więc chcę wymianę tylko nie wiem na co bo się dokładnie nie znam, mało gram ;) Jakieś propozycje abym nie przewalił skrzyneczek ? Z góry Dzięki ;)

No tak dostalem jedna ale jeszcze mam 2 phoenixy i po prostu nie wiem na co sie mam wymienic szczegolnie na razie chxe tylko chroma wymienic tylko na co ? Abym nie byl na stracie

Skrzynka chrome akurat jeszcze trzyma cenę. Najlepiej sprzedaj jak najszybciej bo cena spada dość szybko. Możesz sprzedać na rynku steam, za 2.5 euro powinna pójść. Phoenixy sobie z zostaw lub wymień na jakiegoś skina. Chrome sprzedaj jak najszybciej bo teraz jeszcze jest coś warta.

Tak tylko ja nie mam 30 dni steama, czy 30 dni cs;go bo coś tam pisze, aby mógłbym sprzedawać na rynku, lub muszę doładować PSC.. będę musiał kogoś poszukać co mi sprzeda

• 1 month later...

Automatycznie wygenerowana wiadomość.

Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.

Powód: Brak aktywności / Pomoc Udzielona.

Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.

Pozdrawiamy

Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

• Qesik unlocked this topic
  • Qesik locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy