v3rym4cz 0 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Na wstępie chciałbym powiedzieć tu neq ! 1. Serwer: CoD 8k lvl DM 2. Nick: 4M4ToR `aka` neq 3. Imię: Marcin 4. Wiek: 16 prawie 17 lat. 5. Znajomość Amxx(0/10): 10/10 6. Mikrofon(Tak/Nie): Jak narazie nie ale w ciagu tygodnia już będe miał. 7. Składka(Tak/Nie): Będe płacił jak wszyscy ale każdy by chciał nie płacić 8. Czas spędzony na forum: zależy na ktorym bo gram tu od poczatku jak byl pierwszy serwer COD który miał 12 slotów . W sumie moge powiedziec ze gram tu od poczatku i wuwunio przyzna wiec troche czasu na forum sie spedzilo a moje stare konto zostalo usuniete. 9. Opisać siebie: Jestem czlowiekiem na ogół spokojnym, lubie spędzać dużo czasu na komputerze wiec nie raz mnie tu jeszcze zobaczycie . Nie nawidze ludzi krzyczacych przez micro!!!! - i to jest moja jedyna wada ;/ 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Gram du od poczatku znam tu wiele osob głównie administracje, pozatym oczy i serce boli gdy widzi sie czitera podczas nieobecności admina. 11. Linki do reklam: 12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; Dam mu ssy albo czitowanie. -Gdy ktoś nadużywa micro; ban 5 min nadużywanie a jak nie poprzestanie 1h -Nadużywa Kultury na serwerze; 30 min. żeby ochłonął 13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Mam steama , ci co powinni go mają ale mam problemy z kontem gdyż nie raz mi sie zdażyło że po zmianie hasła ktoś mi zmieniał nick i zmieniał hasło. Ci co beda mieli okazje jeszcze mnie na tym koncie ujza. [ Dodano: 2013-01-11, 20:47 ] Zapomniałem o reklamach , dorobie je w najbliższym czasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[M]en[T]osik 0 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Jestem na NIE. Ponieważ "Dołączył Dzisiaj" i ma 1 post Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja_tesz 0 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Na Nie.-nie widziałem cię jeszcze na serwerze-brak reklam-dołączyłeś dzisiaj-konto dla podania-ta znajomość amx 10/10 -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v3rym4cz 0 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 usuncie temat podania nie bylo. popracuje jeszcze. [ Dodano: 2013-01-11, 21:02 ] Co do amxa to 10/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 znajomość amx 10/10? Pokaż swój plugin.Nie ma reklam, 0 postówDołączyłeś 1h temu.Jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limitowany 0 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Jestem na nie malo czasu 2posty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 na niee.. brak reklam , konto dla podania , jesli znasz tak dobrze amx prosze o plugin .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaLiBeReK 4 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Brak reklam . Dołączył dziś , "złorzę podanie" chyba złożę / Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Brak reklam, konto dla podania, opinię wyżej. Szans na admina już raczej nie masz.CLOSE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi