Właściciel -_- 11 915 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Imię: Wiek: Ile czasu dziennie możesz pomagać serwerowi: Staż na serwerze: Znajomośc amx (1-10): Znajomość FTP(wgrywanie map , pluginów [1-10]): Zaufanie wobec graczy (1-10): Czy miałeś w innej sieci H@ lub J@(podaj nazwy, bez linków): Jakie są twoje szczególne wyróżnienia w sieci(wygrane, pomoc itd): Dlaczego akurat Ty: Przypominam, 3 posady na sieci max, 1 osoba na serwer. Będę patrzył głównie na godziny, ile czasu osoba gra, od kiedy i czy gra nieprzerwanie oraz czy jest adminem. Osoby z mniej niż 40 postami nie mają prawa pisać podania. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sanctus~ 4 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 (edytowane) Imię: KubaWiek: 17Ile czasu dziennie możesz pomagać serwerowi: od 5h do 10hStaż na serwerze: 100h gryZnajomośc amx (1-10): 8Znajomość FTP(wgrywanie map , pluginów [1-10]): 8Zaufanie wobec graczy (1-10): 7/8 (zalezy u kogo)Czy miałeś w innej sieci H@ lub J@(podaj nazwy, bez linków): nie miałem, ale tylko pomagałem na cs-warowni (serw od roku nieczynny)Jakie są twoje szczególne wyróżnienia w sieci(wygrane, pomoc itd): obecnie żadneDlaczego akurat Ty: mogę spróbować, ewentualnie jeżeli nie to moge pomagać komuś kto też nie będzie w 100% idealny Edytowane 17 Stycznia 2015 przez Sanctus~ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 (edytowane) Imię: JakubWiek: 18 latIle czasu dziennie możesz pomagać serwerowi: 2-3 hStaż na serwerze: od września 2014Znajomośc amx (1-10): 10Znajomość FTP(wgrywanie map , pluginów [1-10]): 5 (mnie uczył i chce dalej uczyć Soot) Zaufanie wobec graczy (1-10): 9 Czy miałeś w innej sieci H@ lub J@(podaj nazwy, bez linków): nie, nie miałemJakie są twoje szczególne wyróżnienia w sieci(wygrane, pomoc itd): pomagam w ogarnięciu serwa, Dlaczego akurat Ty: Jestem Adminem na tym serwie i znam stałych graczy jak i adminów. Dość długo czasami potrafię siedzieć na serwerze oraz mam bardzo dobry kontakt z graczami czy adminami. Soot, będąc opiekunem uczył mnie co i jak robić jako opiekun lecz no nie zdążył do końca mnie nauczyć. Dodawanie vipa, czy adma, map i rs potrafie zrobić. Lubie tutaj grać i mimo, że czasami jest ciężko z czasem to i tak się wyrabiam, żeby zagrać ipogadać z graczami. Mam wiele pomysłów jak można ulepszyć serwa i chciałbym je wcielić w życie serwera. Nie było też na mnie ani jednej skargi. Mój stary nick na serwie to kubaaa a nowy i obecny to Sheriff [CSC]. Edytowane 23 Stycznia 2015 przez kubaaa 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoMad 9 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Jestem za tym by Jakub został opiekunem moim zdaniem jest odpowiedzialny i można na nim polegać . Jestem za Kuba !!!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 (edytowane) Imię: Dawid Wiek: 16 Ile czasu dziennie możesz pomagać serwerowi: 2-3h, na steam i gg jestem po 10h dziennie więc będę odpowiadał na innych pytania Staż na serwerze: Jakoś przed czerwcem 2014 zacząłem grać na tym serwie , więc już trochę godzinek mam nabitych:D Znajomośc amx (1-10): 9 Znajomość FTP(wgrywanie map , pluginów [1-10]): 7( dostałem lekcję od Siwego, teraz wiem co i jak:p ) Zaufanie wobec graczy (1-10): 10, gdy tylko wejdę na serwer widzę teksty ,,Siema Bezi " itp:P Czy miałeś w innej sieci H@ lub J@(podaj nazwy, bez linków): Nie miałem. Jakie są twoje szczególne wyróżnienia w sieci(wygrane, pomoc itd): Posiadam Ubteam oraz admina na ts3, aktywność też mam dobrą i pomagam w różnych działach. Dlaczego akurat Ty: Byłem na serwerze bf2 adminem przez dobre 7 miesięcy, poznałem bardzo dobrze grającą społeczność na tym serwerze. Zrezygnowałem z admina, ponieważ nie chciałem blokować slota z małą aktywnością, uciekłem na Cs Go lecz po długich namowach stałych graczy postanowiłem napisać to podanie na opiekuna. Mam bardzo dobry kontakt z wszystkimi na serwie, z administracją też mam dobry . Postanowiłem powrócić na serwer i go uratować, ponieważ to jeszcze nie jest koniec mojej przygody z BF2. Edytowane 17 Stycznia 2015 przez BezImiennyy 14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Idiotyczne posty zostały ukryte. Składamy tutaj tylko podania, -_- sam wybierze Opiekuna, bez waszego "tak lub nie". Każdy kolejny post, który nie będzie podaniem zostanie nagrodzony warnem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 915 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zrobimy tak, podzielimy was na dwie części zadań, bo oboje umiecie coś innego, więc jako jedna osoba może i byście się nadawali, ale osobno żaden z was nie ogarnia na tyle by opiekować się tym serwerem. Przyjmę was dwóch i podzielę na was obowiązki, tak by każdy robił to co potrafi. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi