Paffciak 0 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Witam . Dostałem bana na serwerze deathrun za ,,wykorzystywanie błędów mapy" . Za to że przeskoczyłem nad budynkiem pułapką która już była włączona lecz nie chodziła . Któryś gracz kiedyś zapytał się Admina i powiedział że można tak robić ale tylko wtedy gdy była pułapka użyta . I za to dostałem bana... Można wiedzieć dlaczego jedni admini twierzą że można ,drudzy za to dają bana ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redias 132 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Omijając pułapkę blokującą przejście innym graczom po prostu skróciłeś (moja opinia). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 911 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Jaka to mapa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Hot desert znając życie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:PeZo:. 4 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 (edytowane) Jak dla mnie to słuszny ban , uważam ze powinien być wprowadzony do regulaminu zakaz omijania nawet użytych pułapek żeby zapobiec różnych zdań adminów Edytowane 22 Stycznia 2015 przez .:PeZo:. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi