Paffciak 0 Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Witam . Dostałem bana na serwerze deathrun za ,,wykorzystywanie błędów mapy" . Za to że przeskoczyłem nad budynkiem pułapką która już była włączona lecz nie chodziła . Któryś gracz kiedyś zapytał się Admina i powiedział że można tak robić ale tylko wtedy gdy była pułapka użyta . I za to dostałem bana... Można wiedzieć dlaczego jedni admini twierzą że można ,drudzy za to dają bana ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redias 132 Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Omijając pułapkę blokującą przejście innym graczom po prostu skróciłeś (moja opinia). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,969 Posted January 22, 2015 Root Share Posted January 22, 2015 Jaka to mapa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xKardzio 668 Posted January 22, 2015 Share Posted January 22, 2015 Hot desert znając życie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:PeZo:. 4 Posted January 22, 2015 Share Posted January 22, 2015 (edited) Jak dla mnie to słuszny ban , uważam ze powinien być wprowadzony do regulaminu zakaz omijania nawet użytych pułapek żeby zapobiec różnych zdań adminów Edited January 22, 2015 by .:PeZo:. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts