7listnySMOK 0 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 (edytowane) Cześć mam taki problem że usnąłem config i za każdą próbą połączenia wyrzuca mnie z serwera. Może to być spowodowane tym że mam vip'a? Liczę na szybką pomoc,dzięki cześć ps; Wyrzuca mnie tylko gdy wchodzę na swoim nicku !! Edytowane 19 Stycznia 2015 przez 7listnySMOK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 (edytowane) Wejdź w addons/amxmodx i usuń folder diablo, następnie wejdź na serwer niech Ci pobierze od nowa te pliki. Lub C:\Program Files\Steam\steamapps\common\Half-Life\cstrike_downloads\addons\amxmodx i usuń folder diablo Edytowane 19 Stycznia 2015 przez Omega * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 (edytowane) Wejdź w addons/amxmodx i usuń folder diablo, następnie wejdź na serwer niech Ci pobierze od nowa te pliki. Lub C:\Program Files\Steam\steamapps\common\Half-Life\cstrike_downloads\addons\amxmodx i usuń folder diablo Zanim coś napiszesz to pomyśl. Co mają do tego pliki, skoro na innym nicku może wejśc na serwer. Może więcej informacji, co wyskakuje, kiedy ? Edytowane 19 Stycznia 2015 przez Fakel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fresh15 119 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 (edytowane) Musisz wpisać hasło do vip'a. Hasło zapisuje się (chyba) w configu, ty go usunąłeś czyli hasło też się usunęło. Jeżeli napisałem coś źle z góry przepraszam. Edytowane 19 Stycznia 2015 przez Fresh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Brak zainteresowania ze strony gracza, podejrzewam że problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Zamykam Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi