7listnySMOK 0 Posted January 19, 2015 Share Posted January 19, 2015 (edited) Cześć mam taki problem że usnąłem config i za każdą próbą połączenia wyrzuca mnie z serwera. Może to być spowodowane tym że mam vip'a? Liczę na szybką pomoc,dzięki cześć ps; Wyrzuca mnie tylko gdy wchodzę na swoim nicku !! Edited January 19, 2015 by 7listnySMOK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Omega* 2,077 Posted January 19, 2015 Share Posted January 19, 2015 (edited) Wejdź w addons/amxmodx i usuń folder diablo, następnie wejdź na serwer niech Ci pobierze od nowa te pliki. Lub C:\Program Files\Steam\steamapps\common\Half-Life\cstrike_downloads\addons\amxmodx i usuń folder diablo Edited January 19, 2015 by Omega * Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lato ~wOw~ [t] 729 Posted January 19, 2015 Share Posted January 19, 2015 (edited) Wejdź w addons/amxmodx i usuń folder diablo, następnie wejdź na serwer niech Ci pobierze od nowa te pliki. Lub C:\Program Files\Steam\steamapps\common\Half-Life\cstrike_downloads\addons\amxmodx i usuń folder diablo Zanim coś napiszesz to pomyśl. Co mają do tego pliki, skoro na innym nicku może wejśc na serwer. Może więcej informacji, co wyskakuje, kiedy ? Edited January 19, 2015 by Fakel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fresh15 119 Posted January 19, 2015 Share Posted January 19, 2015 (edited) Musisz wpisać hasło do vip'a. Hasło zapisuje się (chyba) w configu, ty go usunąłeś czyli hasło też się usunęło. Jeżeli napisałem coś źle z góry przepraszam. Edited January 19, 2015 by Fresh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lato ~wOw~ [t] 729 Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 Brak zainteresowania ze strony gracza, podejrzewam że problem został rozwiązany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lato ~wOw~ [t] 729 Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Zamykam Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts