Shanell 1 787 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 (edytowane) Z racji tego iż od jakiś 5 lat zajmuję się fotografią oraz od roku rysowaniem, to chciałabym pokazać wam moje prace pod kątem robienia zdjęć oraz rysunków. Nie zajmuję się typową grafiką, chociaż bardzo bym chciała, ale niestety czas i chęci nie pozwalają mi na zabawę. Mam nadzieję, że nikt mnie za to nie zbeszta. Będę wrzucać zdjęcia lub rysunki, może raz na tydzień, żeby nie robić tutaj spamu. Zdjęcia będę wrzucać pomniejszone aby nie było problemów z odczytem. A więc.... do dzieła ! Zdjęcie było robione około 4 lata temu w górach. Dokładnie w okolicach miasta Szczyrk, w trasie na górę Skrzyczne Edytowane 20 Stycznia 2015 przez Shanell 21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 ładnie xd 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Oh Shani, zrobisz mi zdj do dowodu? xd Like i czekam na wiecej xd 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladek(Pasza) 168 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Bardzo ładnie już chwilę cię znam ale że taki z ciebie fotograf to nie miałem pojęcia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 oho , ładny efekt czekam na więcej .. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 (edytowane) zdjęcia ładniejsze od grafik Piękne. Edytowane 20 Stycznia 2015 przez S}{aDoW 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nalesniki 9 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 "Dokładnie w okolicach miasta Szczyrk, w trasie na górę Skrzyczne" byłem na tej trasie a pana pajączka nie widziałem :c Ładną ostrość złapałaś 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
citiencel 29 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Fajnie zdjęcie, lubię makro A podpis pod zdjęciem mogłaś zrobić ręcznie w jakimś GIMPie czy czymkolwiek, znacznie lepiej to wygląda niż czcionka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladek(Pasza) 168 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Bóg zapłać za tą sygnaturkę bardzo mi się podoba i teraz wiem od kogo się kierować o sygnaturkę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianekłowcaszparek 61 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 słabo, nie podoba mi się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 moim zdaniem to brakuje tam trochę ostrości, takie słabej jakości jest zdjęcie i wolałbym inny plan na fotografowanie xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 moim zdaniem to brakuje tam trochę ostrości, takie słabej jakości jest zdjęcie i wolałbym inny plan na fotografowanie xD Ostrości nie brakuje. Tutaj inaczej to zdjęcie wygląda niż u mnie na kompie. Jakoś jest dobra ale wszystko psuje mały rozmiar i hosting zdjęć. Następnym moim dziełem artystycznym nad którym siedziałam dobre 2 tygodnie jest Miss Fortune z Lola. Co prawda rysunek nie jest do końca ukończony, ponieważ brakuje kilku cieni w niektórych miejscach. Zdjęcie było rysowane twardym rysikiem a zaś reszta dopracowana miękkim ołówkiem. Rysunek został narysowany jakoś pół roku temu, nawet go wrzucałam tutaj na forum. 19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladek(Pasza) 168 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 jestem pod wielkim wrażeniem na prawdę mam taką wielką nadzieję że mi coś kiedyś podobnego narysujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 (edytowane) Czekam zatem na Katarinę bo Miss piękna Edytowane 26 Stycznia 2015 przez S}{aDoW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 :O :O :O :O Ale masz talent dziewczyno xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 <3 Wrzuć Teemo, bo pamiętam, że dla mn rysowałaś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Czekam zatem na Katarinę bo Miss piękna Jak będę mieć czas to na pewno narysuję. :O :O :O :O Ale masz talent dziewczyno xD Talent może i jest <skromny>, ale jak pożyczysz trochę we wiadrze czas to będę zadowolona. <3 Wrzuć Teemo, bo pamiętam, że dla mn rysowałaś Wrzucę, wrzucę ale jeszcze nie teraz. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 2 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 (edytowane) Niby sobie paproć, ale to są początki naszej rzeki Wisły. Edytowane 2 Lutego 2015 przez Shanell 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 czekamy na więcej xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 2 Lutego 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Kiedy sesja zdjęciowa ze mną? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Własnie kiedy z nami sesyjka w plenerze xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 3 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Kiedy sesja zdjęciowa ze mną? Zapraszam do Poznania, wiesz gdzie mnie szukać przecież. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 :ale_widok: ten rysunek wygrał wszystko. Zdjęcia też oczywiście dobre, kontynuuj i wstawiaj więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 6 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Wstawiam na życzenie, Twisted Fate. 13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Ohohoh Shanell ładniutko ;D. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi