Omega* 2 077 Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Pięknie o.O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Widzę że coraz lepsze rysujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Ładnie ładnie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Nooo śliczne tylko te oczka trochę chyba nie wyszły. Ale jest bardzo dobre, oby tak dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 21 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Oczy mi nigdy nie wychodzą ale te policzki chyba będą do poprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 28 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Moja osobista modelka. 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Taaaaaakiii hogwart Harry PORTFEL ! 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaS'owy 118 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Moja osobista modelka. Posiadasz numer do tej laski ? :decayed: :flowers2: Zdrowie ! :pije: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Posiadasz numer do tej laski ? :decayed: :flowers2: Zdrowie ! :pije: Pewnie, że numer mam... coś ty myślał... Kaczuszki nie pozują bez pewnych fotografów. ^^ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZYMUSS 0 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Ładnie rysujesz/fotografujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 dobre logo, nadal czekam na swoją kobite xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlinceShot 53 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Twoje rysunki zarowni jak i fotografie so swietne ! Co do rysunkow to masz talent ! Zastanawialas sie kiedys nad wykonywaniem rysunkow na zlecienie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 (edytowane) Twoje rysunki zarowni jak i fotografie so swietne ! Co do rysunkow to masz talent ! Zastanawialas sie kiedys nad wykonywaniem rysunkow na zlecienie? Dziękuję, tak rysuję na zlecenie ale niestety dużo kasy za to biorę. Tutaj masz jeden z rysunków na zlecenie. Rysunek jest już stary, a sama jakość zdjęcia jak zwykle powala. Edytowane 7 Sierpnia 2015 przez Shanell 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlinceShot 53 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 (edytowane) Kolejny piekny rysunek w Twoim wykonaniu . W sumie to szkoda ze malo bierzesz bo jak bys cos dla mnie wykonala to duzo bym zaplacil, za talent i czas jaki poswiecilas aby narysowac tak piekny rysunek. Takie pytanko, ile mniej wiecej poswiecasz czasu na zrobienie np takiego rysunku jak ten wyzej? Czy zalezy to poprost od checi i wolnego czasu? Edytowane 8 Sierpnia 2015 przez SlinceShot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Hmmm z csc już dużo osób chciało żebym im coś narysowała. Dalej to już myślę o narysowaniu nagiej kobiety ale nie mam takiej która chciałaby mi zapozowac. Ogólnie przedewszystkim zależy od moich chęci, czas się zawsze znajdzie. Chociaż nie ukrywam że potrzebuję go sporo bo dopiero się uczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlinceShot 53 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Hmmm z csc już dużo osób chciało żebym im coś narysowała. Dalej to już myślę o narysowaniu nagiej kobiety ale nie mam takiej która chciałaby mi zapozowac. Ogólnie przedewszystkim zależy od moich chęci, czas się zawsze znajdzie. Chociaż nie ukrywam że potrzebuję go sporo bo dopiero się uczę Ucz się, ucz . Mi nie chodziło o to że masz coś dla mnie narysować tylko oto że gdybym dał Ci zlecenie to bym bardzo dużo zapłacił . Może Madzia się zgodzi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszejla. 1 144 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 ZAKOCHAŁAM SIĘ. ♥ też zdjęcia będę niedlugo robila bo do szkoly ide fotogr 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 No proszę, to dobrze będę mieć w końcu bratnią duszyczkę <3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 (edytowane) Shanell Kiedy sesja zdjęciowa ze mną? (3lu) Edytowane 23 Sierpnia 2015 przez Puchatkowy Alkoholik☺ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Nie zmarnuj talentu, tyle dodam od siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Talent niestety się zmarnuje bo poszłam w innym kierunku studiów zupełnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Coś dla fanów. ^^ 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
that 19 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Świetne rysunki, +. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Shanell *.* jak zwykle pięknie <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi