.:PeZo:. 4 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Witajcie , mam problem jak gram w cs a ( win 8.1 steam ) gdy wchodzę na każdy serwer jest ok. Ale jak wchodzę na cod moda to mam 50 % szans ze uda mi się wbić ... zazwyczaj wywala mi gre i nic sie nie pokazuje macie pomysł ?? Czasami wgl cs mi sie nie chce odpalić :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MBlazE 149 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Daj wykres z konsoli, jak nie to preoblem tkwi u Ciebie przyjacielu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slabiak 0 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 to jest właśnie windows 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi