.:PeZo:. 4 Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 Witajcie , mam problem jak gram w cs a ( win 8.1 steam ) gdy wchodzę na każdy serwer jest ok. Ale jak wchodzę na cod moda to mam 50 % szans ze uda mi się wbić ... zazwyczaj wywala mi gre i nic sie nie pokazuje macie pomysł ?? Czasami wgl cs mi sie nie chce odpalić :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MBlazE 149 Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 Daj wykres z konsoli, jak nie to preoblem tkwi u Ciebie przyjacielu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slabiak 0 Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 to jest właśnie windows 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lato ~wOw~ [t] 729 Posted February 22, 2015 Share Posted February 22, 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts