Zygus 2 407 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 1. Nick:Zygi zabijaka 2. Imię:Marcin 3. Wiek:16 4. znajomość Amx(średnie,dobre,bardzo dobre):średnie 5. Mikrofon(TAK/NIE):TAK 6. składka(TAK/NIE):TAK 7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/Zygi%20zabijaka/193.33.176.116:27015/ 8. opisz siebie oraz napisz czemu akurat ty masz zostać adminem?**:Ponieważ nie lubię jak nie ma admina a na serwer wbije który gra na hackach czy rashuje i robi to innym graczom na złość,żeby sobie nie pograli.Chciałbym także wspomóc serwer w wykonywaniu roli Admina żeby był porządek i było by mniej osób łamiących regulamin i nie było by wyzwisk na innych graczy. 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):Nie posiadam 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**:2h-4h 11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze ,weekend)**:Dni robocze 14-16,17-20 weekend:11-14,16-20 12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 2 lata 13. Czy byłeś już adminem? (nie podajemy linków):Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zigi to twoje 3 podanie i odpowiedz sobie na pytanie. Nadrobiłeś wszystkie zaległości jakie Ci wytknięto w poprzednich podaniach. Na forum się nie poprawiłeś. Mówisz 2h do 4h spędzisz na serwerze. W gt stoi jasno że nie wyrabiasz tych norm. Na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lezec! aka Husarz 0 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Na Nie: - doświadczenie - nie ogar - nie byleś adminem - jak dla mnie z amalo postu - aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porczop 257 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 (edytowane) Zygi wybacz, ale tym razem jestem na nie... Doszło do nas 2 bardzo aktywnych adminów A co najważniejesze, to nie wywiązałeś się z danej obietnicy o nadrobieniu forum oraz czasu na serwerze @UP: Haha... proszę Cię... ja Ciebie ani razu na serwie nie widziałem. Nie ogarnięty... błagam... napewno bardziej niż ty pisząc tego bezsensownego posta... @ziomm ja od wczoraj wczoraj gram po 2h +. przynajmniej się tak staram, nieobecność pisałem, a 4FUN też muszę troszkę poogarniać Edytowane 21 Stycznia 2015 przez Porczop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomm 164 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Ja natomiast jestem za okresem próbnym. Oprócz szarego to nikogo nie widzę na serwerze z adminów (ostatnio parabol był na 10minut), każda para rąk się przyda zwłaszcza, że nowy sezon jest i pełno odpałów widać Posty spokojnie może nadrobić po zdobyciu admina (poza tym ma wymagane 10 postów). Reszte wymagań spełnia w 100%. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Za okresem próbnym. Chłopak też się stara, zgłasza na u@ dużo graczy łamiącch regulamin 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 stały gracz (duży staż na serwie), miły kulturalny, ogarnięty na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamCiCuksa 8 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Jestem za okresem próbnym. wiek + składka + mikrofon + staż + ogar + 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 (edytowane) Jestem za okresem próbnym +ogar +kulturalny +mikro +składka -nie był adminem, ale można dać szansę Edytowane 23 Stycznia 2015 przez Umciaak * 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Masz warna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Nie spełniasz wymagań Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi