Skocz do zawartości

Myszka

Daniel.!

Rekomendowane odpowiedzi

TOP 1 - zdecydowanie wygrywa (doskonała do FPSÓW) - Zowie FK 1

Reszta (dobre, które posiadałem)

-

- ZOWIE AM

- SS kinzu v/2 (dla tych którzy lubią płaskie myszki)

- SS Sensei (dla ty którzy lubią duże myszki)

- SS Kana Taka pomiędzy sensei a kinzu [test 2 tygodnie]

- SS Rival (dla tych którzy lubią wysokie myszki ) - [ dla mnie osobiście do csa nie wygodna]

- ZOWIE EC2 (bardzo dobra, ale w miarę nowa i droga) - [dobrze mi się na niej grało (okres 2 tygodni)]

- wypisałem, te które były ok ;)

Edytowane przez SzeregowiecPL
  • Like 1

Moje zdanie jest takie że głupotą jest kupywać myszke za jakieś 150 czy 270 zł. Jeżeli umiesz grać to nawet na gównianej myszce ugrasz (że tak powiem). Kup sb myszkę która ci będzie dobrze leżała na dłoni.

Moje zdanie jest takie że głupotą jest kupywać myszke za jakieś 150 czy 270 zł. Jeżeli umiesz grać to nawet na gównianej myszce ugrasz (że tak powiem). Kup sb myszkę która ci będzie dobrze leżała na dłoni.

Tak kup myszkę za 20 zł z tesco która się szybko rozpadnie..  Ogólnie autor nie podał jaką cene chce wydać więc..

@Ten razer będzie Ci dobrze leżeć w dłoni 

Edytowane przez Omega *

Nie jest głupotą i nie rozumiem jakie masz podstawy by tak twierdzić?

Droższe myszki posiadają o wiele lepszą trwałość, wytrzymałość. Dokładniejszą możliwość ustawień DPI, dokładniejszy sensor / laser. Często lepszy kabel np: pleciony. O miliard razy lepsze ślizgacze, które się prawie w ogóle nie zużywają i do tego często dobre sterowniki w których możemy poustawiać ciekawe rzeczy, jak np dokładny zasięg pułapu laserowego.

• Like 2

• 4 tygodnie później...

<strong class='bbc'>Automatycznie wygenerowana wiadomość.</strong><br />Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.<br /><br /><strong class='bbc'>Powód:</strong> Pomoc udzielona, brak aktywnosci.<br /><br />Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.<br /><br />Pozdrawiamy<br />Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności