Miłosz 2 789 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Jeżeli istnieje taka możliwość prosiłbym bardzo abyście -modki, przy ukrywaniu postów podawali powody, shadow podaje, fakel natomiast nie podaje, a z resztą modków nie wiem //DD2, a ja nie będe musiał główkować dlaczego ten post usunięty/ukryty. Temat pozostaje do odpowiedzi tylko modkom, nie chcę zbędnego spamu że wy jesteście na tak, na nie... Będzie odpowiedź, to zamknijcie, 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Moderatorzy: Fakel JayMcKenzie S}{aDoW Ja najczęściej kopiuję treść warna do powodu ukrytego posta. Czy inni o tym nie wiedzą, czy im się nie chce.. nie wiem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 (edytowane) Dlaczego post został ukryty to można się domyślic, że łamał regulamin. Ja często podaję powody, gdy jest taka potrzeba. Będę się starał wpisywac powody. Zazwyczaj robię to z pośpiechem i gdzieś to ucieka Edytowane 22 Stycznia 2015 przez Fakel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Dzięki, do następnego razu//Wyjaśnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi