Miłosz 2,789 Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 Jeżeli istnieje taka możliwość prosiłbym bardzo abyście -modki, przy ukrywaniu postów podawali powody, shadow podaje, fakel natomiast nie podaje, a z resztą modków nie wiem //DD2, a ja nie będe musiał główkować dlaczego ten post usunięty/ukryty. Temat pozostaje do odpowiedzi tylko modkom, nie chcę zbędnego spamu że wy jesteście na tak, na nie... Będzie odpowiedź, to zamknijcie, 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShaD 2,255 Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 Moderatorzy: Fakel JayMcKenzie S}{aDoW Ja najczęściej kopiuję treść warna do powodu ukrytego posta. Czy inni o tym nie wiedzą, czy im się nie chce.. nie wiem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lato ~wOw~ [t] 729 Posted January 22, 2015 Share Posted January 22, 2015 (edited) Dlaczego post został ukryty to można się domyślic, że łamał regulamin. Ja często podaję powody, gdy jest taka potrzeba. Będę się starał wpisywac powody. Zazwyczaj robię to z pośpiechem i gdzieś to ucieka Edited January 22, 2015 by Fakel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miłosz 2,789 Posted January 22, 2015 Author Share Posted January 22, 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Dzięki, do następnego razu//Wyjaśnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts