KaLiBeReK 4 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Otóż dziś wszedłem na server i pobanowałem prawie cały serv za skracanie i oto moje propozycje by tego nie było :1.Skracanie Usunąć te walone noże , klasy i zrobić normalny , porządny DR . Nie będzie wtedy skracania .2. Bugi Zrobić coś z tym bo wszystko się buguje , lagi , że *** .3. RekordyZrobić pobicia rekordów mam , kto ile pobił i zrobić specjalny dział na forum z rekordami .No to tyle . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuBiS`_ 0 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 KaLiBeReK, Zgadzam się ale ,żeby serw się utrzymał np . zrobili by vipa co tam wybiera 1 z 5: np . Grawitacja , speed , usp , itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja_tesz 0 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 KaLiBeReK, zamiast tego usuwać można powstawiać niewidzialne ściany od których by się odbijali. Jest to na wielu serwerach DR. Zapewne jest do tego jakiś plugin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 tak mowcie zrobic nowe klasy , to zaproponuj jakiesklasy .. co myslisz ze Paffcio sam ma wymyslec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaLiBeReK 4 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 LuBiS`_, ale jak bedzie /free to co ci da USP ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi