KaLiBeReK 4 Posted January 12, 2013 Share Posted January 12, 2013 Otóż dziś wszedłem na server i pobanowałem prawie cały serv za skracanie i oto moje propozycje by tego nie było :1.Skracanie Usunąć te walone noże , klasy i zrobić normalny , porządny DR . Nie będzie wtedy skracania .2. Bugi Zrobić coś z tym bo wszystko się buguje , lagi , że *** .3. RekordyZrobić pobicia rekordów mam , kto ile pobił i zrobić specjalny dział na forum z rekordami .No to tyle . Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuBiS`_ 0 Posted January 12, 2013 Share Posted January 12, 2013 KaLiBeReK, Zgadzam się ale ,żeby serw się utrzymał np . zrobili by vipa co tam wybiera 1 z 5: np . Grawitacja , speed , usp , itp Link to comment Share on other sites More sharing options...
ja_tesz 0 Posted January 12, 2013 Share Posted January 12, 2013 KaLiBeReK, zamiast tego usuwać można powstawiać niewidzialne ściany od których by się odbijali. Jest to na wielu serwerach DR. Zapewne jest do tego jakiś plugin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolcia 786 Posted January 12, 2013 Share Posted January 12, 2013 tak mowcie zrobic nowe klasy , to zaproponuj jakiesklasy .. co myslisz ze Paffcio sam ma wymyslec Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaLiBeReK 4 Posted January 12, 2013 Author Share Posted January 12, 2013 LuBiS`_, ale jak bedzie /free to co ci da USP ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts