Krypton 983 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Wzór: Imię: Łukasz Wiek: 17 Kontakt: GG: 46611796 Twój nick na TS3: Krypton Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Chce pomóc w ogarnięciu serwera TS3, ponieważ już coraz więcej osób jest aktywnych na nim a adminów jest tylko dwóch, wiec przyda się pomoc. Kontakt z administracją: (w skali 1-10): 10 Ile czasu spędzasz na TS3: Od 2 do 5 godzin dziennie Czy posiadasz admina na innym TS3?: Nie Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): 5/10 Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: Dobre. Myślę że sobie poradzę, ponieważ byłem już adminem TS. Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie): Tak Czy przeszedłeś już mutację(Tak/Nie): Tak 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Siedzisz na ts'ie, byłeś adminem pomagałeś w rozbudowie ts'a na początkach Czyli prowadzisz do polepszenia serwera TS3, a uda ci się to bardziej mając admina, jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Jestem na tak! Krypton tam ciągle siedzi, a ma łeb na karku, więc można mu admina dać. Przyda się bo tylko dwóch adminów jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Aktywny, ogarnięty, stały bywalec, na TS3 często, dostępny do późnych godzin. Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi