ibrnvski 26 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 (edytowane) Cześć Wam. Dokładnie 6 listopada odszedłem z posady admina na własną prośbę, ze względów zdrowotnych, prywatnych itd. Minęły dwa miesiące, sporo się ogarnęło - na tyle bym mógł znów wrócić na posadę admina - jeśli rzecz jasna jest to możliwe Nie będę opisywał tu siebie na nowo, bo dużo osób mnie zna, a moje pierwsze podanie zawsze można podejrzeć tu: http://forum.cs-classic.pl/topic/22520-podanie-ibrnvski/?hl=%2Bpodanie+%2Bibrnvski Chciałbym wrócić na serwer, bo ostatnio mam więcej czasu na grę. Pisałem przy odchodzeniu dlaczego chcę zrezygnować, teraz myślę, że będzie tylko lepiej i czekam na decyzję Dla ścisłości napiszę wzór, żeby nie było ŻE JESTEM JAKIMŚ WYJĄTKIEM I TEGO ROBIĆ NIE MUSZĘ, BO CHCE WRÓCIĆ 1. Nick: ibrnvski2. Imię: Rafał3. Wiek: 19 lat4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 9/10 (lekka zmiana przez bycie tu już adminem)5. Mikrofon(Tak/Nie): tak6. Składka(Tak/Nie): tak7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/ibrnvski/193.33.177.101:27156/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: (wyżej napisane:))9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): STEAM_0:1:2933462310. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: czas gry na serwerze taki sam, jaki był kiedyś, bez zmian11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: to zależy od aktualnych planów ale częściej weekendy choć w dniach roboczych również się pojawiałem jak i będę się pojawiał12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 5 lat13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): tak :-)Czekam na rozważenie decyzji i pozdrawiam! Edytowane 24 Stycznia 2015 przez ibrnvski 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 no pewnie niech wraca, + aktywny na serwie, forum+ ogarnia + składka + Mikro + znana morda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 WIELKIE TAK +był adminem +ogatnięty +składka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santos (t) 77 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 + wielkie TAK - już się cieszę że wracasz + ogarnięty + był na DD2 adminem + składka + pomocny + forum + serwer + amx zna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Pkt 11 się zgubił, opisz w jakich godzinach możesz poświęcić czas serwerowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENGBENGgazi 3 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 wielkie TAK + ogarnięty + składka + pomocny + serwer + amx zna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trevor 29 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Wielkie tak : + ogarnięty + był adminem + składka + pomocny + znam amx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
™_2k8_Ho0liganS_™ 55 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Duże Tak -zgłasza -jest aktywny -ogarnięty -i adminował na tym serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 w dalszym ciągu nic nie napisałeś w jakich godzinach grasz, rano / południe / wieczór / noc. Rozpisz ale to już u mnie na PW, Okres próbny bo ja jako admin z DD2 cię nie znałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi